reeling 30.05.2012 malaaaacııııı hasılatı; sevgili kubilay arkadaşımızdan heveslenerek malaaaacı taraflarını tarayarak güzel bir Alabalık şovu yaptık; yem olarak savage-gear,ın muhtelif kaşıklarını kullandık.........
Tebrikler bol resimli güzel raporlar bekliyorum o halde. Kayseride yaşayan balıkçıların sitemizde daha çok rapor sunmaları gerekiyor. Lakin avlandığımız yerler sınırlı, denizimiz yok, zor şartlar altında, kısıtlı imkanlarla ağcılara rağmen bu tür raporlar hazırlayabiliyorsak ne mutlu bize... Rastgele usta...
Samet kardeşim tebrikler . Çok güzel balıklar. Avların daim olsun Kubilay kardeşime kesinlikle katılıyorum . Yamula da ağ atılmasa nasıl balık olur düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor doğrusu .
Oltaları kapıp bir kayseri turu atasım geldi arkadaş alabalıkların güzelliğine bak daha çok rapor bekliyoruz Kayseri haydi sıra sende...
Tebrikler...Yamulayı avlaklarımdan çıkaralı çok oldu, ancak bu sene bahçecikte pek güldürmedi bizi. Bu raporlardan sonra bi,r şansı daha hak ediyor gibi Yamula. Yalnız arabanın önündeki foto 70 lerin kaset kapağı gibi on numara olmuş. Rastgele
Okudum güldüm gerçekten ama avlak yerlerini tam olarak belli etmeme adına güzel bir yöntem.. Ama yinede çok belli oluyor Güzel balıklar şu anda Kayseri raporlarını okuyup iç geçiriyorum sadece temmuz başında spin takımını sırtlayıp direk bi havasını alacağım o tarafların.. Daha güzel avlarda bulunmanız dileğiyle.. Sevgiler..