Hedef Balık:SAZAN Yem: SOLUCAN Misina: 0,45 ANGEL KISS Kamış: Lineaeffe SURF KAMIŞ OKUMA MAKİNA Suyun derinliği: 2-3 METRE Hava: Güneşli Zaman: 07.00-16.00 YAKALANAN BALIK: 1 ADET 3,30 GR 1 ADET 1,90 GR 1 ADET 1,65 PULLU SAZAN VE LİMİT ALTI 4 SAZAN DAHA .... SADECE BÜYÜK OLAN ALINDI DİĞERLERİNİN HEPSİ SALINDI. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us FORMDA YENİYİM EĞER BİR KUSUR İŞLEDİYSEM ÖZÜR DİLERİM.MALATYADAN HERKESE SELAMLAR RASGELE......
tebrikler çok güzel balıklar. sazan avında nasıl bi takım kullandınız? daha önce hiç gölde avlanmadım da.
ÖNCELİKLE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM TAKIM KONUSUNDADA TAMAMEN AYNI OLMASA AŞAĞIDAKİ GİBİ BİR DİP OLTASI KULLANIYORUZ FAKAT TEK KANCA KURŞUNUN ALTINDA ODA.NOT:RESİM ALINTIDIR ZAMAN HARCAYIP YAPAN ARKADAŞA TEŞEKKÜREDERİM. Uploaded with ImageShack.us
Suat tebrik ederim güzel balıklar almışsınız. Ortam mükemmel-nefis. Geri salınan balıklar ise ayrı bir güzellik katmış rapora. Pullu sazan demişsin ancak ilk fotodaki balık aynalı sazan ve sanırım başka bir av gününden olsa gerek? 93 yılında Sürgü baraj gölünde avladığım aynalı ile balıkavı hayatım başladı. O zamanlar kiloya yakın balıklar vardı, şimdilerde devasa sazanlar arz-ı endam ediyordur o sularda.
ilginiz için teşekkür ederim bende aynalı diyorum ama herkes pullu diyor burda ondan öyle yazdım sürgüdede şuan durumlar pek iyi değil su çok çekildi yok denecek kadar az artık
Tebrikler.. Çok güzel bir av günü olmuş, paylaşımınız ve duyarlılığınız için size teşekkür ederim. Emin olun saldığınız balıklardan en az birisini siz yakalayacaksınızdır büyümüş olarak...
Suat kardeş güzel keyifli bir av günü yaşamışsınız,balıklar da güzel suların çekilmesine gelince bu hemen her taraf da aynı durum,yakında kara kış bastırır oraları dolar yine su ile
Tebrikler aynalının duruşu çok süper.Bizim burada yakaldığımız aynalılarda pul az oluyor.Sizin yakaladığınızın neredeyse her tarafında pul var.Lezzeti nasıl oluyor.Onu da merak ettim.Oltalar boş kalmasın.
gerçekten güzel balıklar, sazanlar çok güzel duruyor, özellikle ilk baştaki aynalı... bu bayram kısmetse köye gidip, kızılırmakta sazan ve tatlısu kefaline bakacağım, av olursa sizlerle paylaşırım...