öncelikle herkese selamlar arkadaşlarla her hafta oldugu gibi bu hafta sonu içinde sözleştik. son bir aydır güzel balıklar yakalayamadıgım için bu hafta geçen sene iyi balıklar aldıgımız bir avlaga gitmeye karar verdik. sabah 4 gibi yola cıktık ve 6:30 gibi avlagımızdaydık. her sene bu zamanlarda güzel balıklar aldıgımız avlak bu senede bizi boş döndermedi. hatta oltalara yetişemez oldum. ben iki olta atmama ragmen iki oltayla baş edemedim cogu zaman ikiside boş kaldı sabah 6 ile 10 arası çok çekişmeli bol balıklı oldu toplamda 22 adet sazan yakalandı. yanlızca 8 tanesi alı konuldu ilişikte resimleri sunuyorum herkese güzel trofeler rasgele. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Nereden alındığı hiç önemli değil. Gerçekten özellikle de büyük olmak üzere avınızı tebrik ederim. Devamı gelir inşallah...
Tebrikler Güzel manzaralar, sağlıklı balıklar. Tebrik ederim, Allah muhabbetiniz artırsın. sağlıcakla kalmanız dileklerimle. Rastgele.
Erkan tebrik ederim...balıklar gayet yakışıklı...ayrıca önemli olan nerede tutulduğu değil , MALATYALININ TUTMASIDIR... ellerine sağlık toprağım...