arkadaşlarla beraber sezonun açılmasıyla birlikte av malzemelerimizi hazırlayıp sabah yola koyulduk gideceğimiz adres ise karakaya barajı ve güzel bir açılış yaptık sizlerle bir kaç fotoğraf paylaşacağım yakaladığımız balıklar hepsi kiloluk
Fuat kardeşim çok güzel av,tebrikler.Yem ve yemleme olarak ne kullandın?Hangi saatte balıkları aldınız?
fuatcım valla kıskanmadım dersem yalan olur şu gittiğiniz yerin adresini tam olarak verirmisin. hangi yoldan gittiniz detaylı olarak yazarsan sevinirim. Elinize sağlık güzel av olmuş
fuatcım ellerine sağlık.iştahlandırdın beni.sorması ayıp olmasın neresi burası.ambarcık bölgesine benzettim ama yanılabilirim.her neresi olursa olsun helal olsun.sağlam balık çekmişsiniz.gerçi ben sezon açılışımı ambarcıkta yaptım ama ağlar yüzünden artık düşünmüyorum o bölgeyi.şimdi seni görünce merak ettim yerini.oltan boş kalmasın toprağım. selamlar...
Maaşallah güzel balıklar tutmuşsunuz ama o toz toprak içindeki hallerini görünce üzüldüm,temizlenmiş hallerini görüncede kendime geldim
herkese teşekkür ederim.dünde balığa gittik ağ germişlerdi elimiz boş döndük yer olarak fazla bilgi veremeyecem beni anlarsınız umarım ama şöyle diyeyim arguvan morhamam tarafları diyeyim herkese rastgele
bekir hocam malatyaya gelinceye kadar karakayada balık biter. olta balıkçılarından çok tekne ile avlanalar yakında barajda balık bırakmayacaklar. yüzlerce metre ağ seriyorlar. büyük balığa hasretiz
Umarım dediğiniz gibi olmaz çocuklarımıza balıkavını sevdirebilmemiz için onların yanında balık tutabilmemiz gerekiyor değil mi?
Tebrikler çok güzel av olmuş abi. bizim edirnedede keramettin göleti var burdada çok güsel aynalılar çıkıodu ama ne yazıkki ağlarla temizledirler şimdi günlerce kalanlar var ama 1 tane tuttuklarını duymadım