selam arkadaşlar dün size kazadan bahsetmiştim bu sabah biraz işlerim vardı teknenin yanına gidemedim öğleden sonra tekneyi çektiğim yerden bir arkadaş aradı tekne çok su almış gelmen lazım dedi hemen arabaya atlayıp gittim gözlerime inanamadım ben gidene kadar tekne batmış ama tamamen gömülmemiş hemen suyunu boşalttık motorda suyun içine battı motoruda söktüm mazotla yıkadım yağını boşaltıp mazot doldurdum ve iple birkaç kez volantı döndürdüm teknenin baş altında bir delik oluşmuş onun tamirini yaptım bakalım nasıl olacak motorla ilgili yapmam gereken bir şeyler varsa yazarsanız sevinirim servise götüremedim işim akşam bitti yarında bayram 3 5 gün açmaz servisler bu arada herkesin mubarek kurban bayramını kutlarım
ahmet kardeşim asıl şimdi geçmiş olsun o dubayı oraya koyan vatandaşlara içinden bolca küfür etmekten başka elinden gelecek bir şey yok allah daha beterinden saklasın motor hususunda da sana tavsiyem motoru servis görmeden çalıştırmaman
Ahmet geçmiş olsun. Merak etme bir şey olmaz. Motor benzinli mi idi? Benzinli ise karbüratörü sökmek iyi olur. Beklemek, deniz suyunun kuruyup tuzun her yeri kilitlemesine yol açabilir. Kendin işten anlıyorsan, sökebildiğin kadar sök. dıştan takma ise zaten kuyruk hep suda olduğu için orayı elllemeye gerek yok. silindirlere su gitmiştir. hiç birşey yapamazsan bujileri sök, suyu boşalt, buji deliğinden motor yağı dök. falan filan. Uzaktan akıl vermek kolay. Keşke imkan olsa da elimizi sürerek yardım edebilsek. Tekrar geçmiş olsun. Nasıl yaparsın bilmem ama o dubayı oraya koyan şirketten tazminat alabilirsin. Bu yolu da bir düşünsen.
Çok geçmiş olsun allah başka kaza bela vermesin iyiki denizde iken başınıza gelmemiş anladığım kadarıyla dizel bir motorunuz varmış sanırım çok büyük sorun çıkartmayacaktır su almış olması.İyi yıllar iyi bayramlar.
kardeş çok büyük greçmiş plsun allah beterinden saklasın yeniyılın ve bayramın kutlu olsun saygılar sevgiler.
ahmet abi geçmiş olsun teknenin suyunu boşaltığınıza sevindim inşallah en kısa zamanda da eski haline getirirsiniz kolay gelsin abi