Öncelikler aramıza hoşgeldin. İmza ayarlarını yaparsan seni daha iyi tanımış oluruz. Ondan sonra o bölgede avlanan arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır
Ben de maltepedenim tren istasyonunun orda oturuorum burda pek avlanmadım şimdiye kadar bu yaz yazlıkta çıktı balıkçılık tutkusu bende avlanıcam inş burda artık beraber gidelim istermisin? ya da görüşelim bi yerde?
Yahu n@mık sen nerden biliyorsun maltepedeki lüferi) antalyadan malummu oluyor, yoksa siğirli kürenemi baktın bugün.
Ikinizde hos geldiniz. Yoksa bile sizin icin namik bir seyler ayarlar arkadaslar, endiselenmeyin siz...
ben caddebostanda denedim ama bi sonuç alamadım. bence o taraf ta farklı değildir. tabi kısmet bu belli olmaz. geçen sene modada tutuyorduk tektük istersen o tarafları bir dene..
cumartesi akşam.pazar sabahı süreyyapaşa migrosun karsısından istavrite salladım.cumartesi akşamı8 ,pazar sabahı 6 tane istavrit tuttum lüfer daha başlamadı diye duydum.
Ya maksat tanışmak olsun bakım ben tren istasyonunun orda oturuorm. hemen ataköse i.ö.o. karşısında.Hep beraber atalım işte istavritede atabiliriz gelin hele
Lüfer - Beykoz dan Bilgilendirme Haftada 1 deniyorum. Şu ana kadar yok... Burada başlar başlamaz forumdan bilgi geçerim..