Arkadaşlar; Maltepe sahilde çinekop veya sarı kanat tutan varmı ? Nerede ne zaman çıkıyor bilgi alabileceğim kimse varmı acaba ...
aynen inmisin cinmisin hele yavaş bir tanıyalım seni sonra ne ögrenmek istersen gelir hem saygıda kusur etmeyelim
abi aslında çinekopun zamanı ama bu sene nedense naz yaptı ama bu son yagmurlardan sonra acılacagını tahmin ediyorum ayrıca geçen hafta dragosta kaşıkla palamut alındıgını duydum
Dragosta kaşıkla palamut ilk defa duydum !!! Beylerbeyi cami önünden haberiniz varmı ? Balık çıkıyormu ?
bu hafta bilmiyorumda gecen haftalarda beylerbeyi ve salacak rapalayla kaşıkla güzle balık vermiş hatta cengizin oraya biri geldi levrekmiydi lüfermiydi diye yana yana dolaşıyordu meger rapalayı kopartmış balık
cumartesi öğlene kadar,pazar sabahtan akşama kadar maltepe sahilindeydim.sadece gümüş balığı vardı.başka bir numara yok.çinekop falan yakaladım diyenler vardı ama bana pek inandırıcı gelmedi.
pazartesi gecesi bende dragosa gittim 1 çinekop yakaladılar. 1 yaprak aldılar. Bizde 1 kaç sfer yem kestirdik.
Cezmi aramıza hoşgeldin Avatarındaki kepçe benim de ilgimi çekti Bir de maşallah balıklar gani gani Hikayesi varsa anlatırmısın Rastgelsin
aramıza hoşgeldiniz. pazar günü maltepe'deydim bir kişi lüfer aldı onun dışında başkada tutan görmedim. forumda bu fotonun büyük halinin olduğu link.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=2521
avatardaki resim Cezmi bey aramıza hoşgeldin .Fakat şu kullandığın resmin anlamınıda açıklarsan seviniriz.Arda bir saray burnunu yoklayın derim .