Maltepen çinekop başladı arkadaşlar umarım kesilmez.Cumartesi 16 adet yakaladım. Sarıkanata yakındı boyları. Foto imkanım olmadığından gönderemiyorum. Herkese bol avlar dilerim.
hayırlı olsun dostum hayırlı olsun hangi oltayla hangi yemle ve de zaman ve maltepenin nersinden yakaladığını bizimle paylaşırmısın?, selman yılmaz k.yalı 1972
Maltepe Migros karşılarına denk geliyor, Ama bütün sahilde olması lazım Marmaraya girmiş balık sonuçta. Normal klasik mantarlı hırsız iğneli takım, ve taze kraça vardı yem olarak, onu bütün taktım, ama yaprak yemlede alan oldu.Akşam hava karardıktan sonra başladı saat 11:00 'a kadar kalabildim.Zira yem bitmişti.Balık hala devam ediyordu ben giderken.Bir okadarda yem harcadım ve kaçırdım. İyi denk geldi, hiç beklemiyordum. Umarım devamı gelir. Herkese bol ve zevkli avlar dilerim.
bak bu uzun zamandır duydugum cok ıyı bır ahber... uzun zaman oldu oralarda cınekop sarıkanat almayalı umarım devam eder en yakın bır aksam oradayım kısmetse.yemı fıleto yapıp oltaya takıp oltanın ucuna dıkkat kesılmeyelı epey oldu )bunu kacırmamalıyız.saygılar
dostum günaydın,bu süreyyapaşa migros un arkasından mı yoksa cevizli tarafındaki migros mu?kıracayı tuttun mu?satın mı aldın?
Süreyyapaşa migros civarı, ama cevizliye kadar atanlar vardı. Tuttularmı göremedim akşam arabayla eve dönerken şöyle bir baktım sahilden kalabalıktı.Kraçayı Boğazda arkadaş tutmuş öğleden sonra, canlı canlı getirdi. Satın almak istesende canlısını bulamazsın galiba balıkçılarda. Yemin önemi çok büyüktü.Benim kadar çok tutan pek olmadı. Sanırım yemin tazeliğinden kaynaklanıyordu.( veya benim ustalığımdan ) .Gerçekten uzun zamandır fosforlu bir kamışın ucuna bakıpta vurmayı özlüyormuş insan. Bence çapariden daha zevkli bir yöntem.
kapatılan lağımın üstünden mi atıyorsun?yada ne tarafından belki tanırım sizi.bende haftasonları oraya gidiyorum.çok süper bir haber bu valla.hırsız takımda 2 mi 3 iğne mi kullanıyorsunuz?valla kıraca olsaydı taze bu akşam atardım bende
nan bizde hafta sonu karaköye gittik salak gibi evin önünde balık başlamış yaptığımız harekete bak inşaalah cevizlide de çıkar ama ilk sorti maltepe olacak galiba.. heber için çok teşekkürler...
Valla ben o tarafta heryere takılıyorum, sabit bir yerim yok. Genelliklede Dragos a giderim. O akşam arkadaşla oraya takıldık. Kapatılan lağımın kartal tarafına doğru attım o akşam. Yeni yapılan Deniz otobüsleri iskelesi ile lağımın ortalarında bir yerdeydim. Bir ara resmimi siteye yerleştirebilirsem tanışırız.Nasıl yapacağımıda anlatabilirseniz çok memnun olurum.Ayrıca sizinde resminiz varsa belki sizi tanıyabilirim. ( Eğer yoksa her akşam yakamıza kırmızı karanfil takarak avlanalım belki oradan tanışabiliriz. ) .Biraz yeniyim sitede ve fazla bir inceleme imkanım olmadı. Aslında başka bir forum sitesine daha üyeyim, orasıda fene diil ama buradaki samimiyet ve konular daha çok hoşuma gitti.Umarım devam eder bende elimden geldiği kadar bilgi vermeye ve edinmeye gayret gösteririm.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.yeteri kadar açıklayıcı.o resim olayını bende bilmiyorum dostum ya ama bir ara öğrenir,sanada söylerim.şimdi bütün millet maltepe sahile hücum eder.haftasonu iskeledeydim mezgit çıkıyor bu ara full dolu valla,çino yu da duyduya şimdi millet,tamam artık