Bir deneyelim bakalım. Daha önce buna benzer bir yalanım olmuştu ama bu da fena değil. Bu yalanı söylerken biraz da süsledim mi sonuca ulaşırım gibi geliyor bana. Yalan süsleme: Yaw hanım, bak işyerindeki başarılarımdan dolayı bana aldıkları hediyeye bakar mısın? Balıkçı olduğumu bildikleri için olta takımı almışlar. O kadar çalış çalış, sonra bana uygun gördükleri hediyeye bak. (İstemem yan cebime koy ayakları ) Bunu alacaklarına Full HD bir LCD Televizyon alsalardı ya. Ne yapsak boş bunu patron milletine . Galiba bu iş olacak .
Abime aynen katılıyorum. Benim hanımın tek derdi kendilerine ayırdığım zamandan çalıp balığa gitmem. Bende bu gece nöbetçiyiz deyip balığa kaçıyorum. Masum bir yalan yani.
sevgili arkadaşlar benim gibi yapın bence oltayı verin eline balığın bol olduğu yerde size fırsat kalmasın olta tutmaya ozaman yalana da gerek kalmıyor.
Ben 2 defa eşime haber vermeden balığa gitmiştim, malumunuz balığa da hep akşam saatlerinde gidiyoruz. Her 2 seferde de telefonda çok ciddi bir şekilde tartıştık, bana "Allah belanı versin" deyip kapattı ikisinde de. Ne mi oldu her 2 seferde de dümdüz kayanın üstünden aşağı düştüm ilkinde nerdeyse bacağımı kırıyordum. O gün bugün aman diyorum mutlaka haber veriyorum. Bedduası mutlaka tutuyor. "İnşallah balık yakalayamazsınız" dediği bir gün 3 çeşit canlı yemle sıfır çektim bir gece. Tam balığın ortasındayız sağımızdakinin kovası yarı soldaki kovayı torbaya deviriyor bana daha balık vurmamış. Daha ne diyimki mutlaka haber verip durumu tatlıya bağlamadan balığa gitmiyorum artık.
güzel şeyler çıkmış ortaya ne güzel evet ama dahada bir şeyler var gibime geliyor bakalım neler olacak
ben 2 aylık bir balıkçıyım. ilk oltamı aldıktan sonra baktım benimki diğerlerinin yanında ufak kalıyor, hadi dedim bir tane daha alayım onuda aldım, ondan sonra baktım bu sefer markam iyi değil, marka olması lazım, hadi bu sefer gittim marka bir kamış aldım, sonra sitemizdeki forumları okuyup resimleri gördükçe göl balığına merak sardım, bu sefer hadi gelsin kaşıklar, sırtlar birsürü malzeme aldım ismini bile bilmediğim sahte yemler yani 2 ayda yaklaşık 300 ytl civarı para harcadım, eve getirdikçe hanım diyor bunlar ne nereden merden, diyorum 1 alana 2 bedava )) veya arkadaşın fazlası varmış o verdi.... gibi şeyler uyduruyoruz mecbur, (hanıma borcum varda o yüzden ) öğrense keser beni,
eşim balığa gitmeme pek bir şey demez ama bir sorun varki bunu denedim eğer balığa gideceğim gün bana rasgele demezse balık tutamıyorum.çoğu zaman malzemelerimi kendisi hazırlar lakin annem bizde olduğu zaman gelin kaynana bir olur hep konuşurlar ama ben bazen sağırlaşırım ve ogün bana rasgele demez. bende boş boş gider gelirim. balık tutmadığım zamanda ben gitmeni istememiştim ondan tutamadın der ve dalga geçer. yalnız bir seferinde onun bu idaasını çürütmek için ankaradayken balığa gittim bana rasgele demedi o gün balık tutamadım bende eve dönerken hale uğradım ve şans işte canlı sazn satan bir yer vardı ordan 3 tane sazan aldım ve dedimki bak sen desende demesende ben balık tutuyorum.