Arkadaşlar Mamun ile balık avlamayı ilk defa duydum...Bulması çok zormuş,Bunlar duyduğuma göre satılıyormuş.Bunların Fiyatlarını Bilen arkadaşlarım yardımcı olursa çok çok sevinirim... Rastgele...
odamı paraylan satılıyor yoksa yav bu yem işinde iyi para var ozaman yeme verdiğimiz para ile gitsek balık alsak daha iyi:)))))))))
Bir patlak mamun aldığın zaman ortalama olarak 12 - 15 YTL filan verirsin (son fiyatları bilmiyorum,yarın öğlen balığa giderken alacağız mamunları,o zaman belli olur)
Sevgili Cemal Mamun ege kıyılarında çok tercih edilen bir yemdir Burada bir bardağı 2 ila 3 ytl arasında değişen fiyatlarla satılmaktadır.
Mamunların canlı kalması için talaş geçerlidir. Bunun nedeni de mamunların saldıkları sudan dolayı zehirlenmeleridir. talaş bu suyu emeceği için zehirlenme daha az olur ve bu şekilde hayatta kalma şansları artar. rica ederim abicim...
Serdar abi bi sorum daha vardı ama cvp alamadım...Bu Mamunlardan aldığında kaç tane oluyo içinde acaba kusura bakmayın gece gece meşgul ettiğim için...
estagfurullah kardeşim bugüne kadar yüzlerce kere kullanmış olmama rağmen inan hiç saymadım. Ancak tahminen bir bardak ta 30 40 adet oluyordur... Tabii ki sadece tahmini bir cevap bu ....
Peki Bunların İğneye bağlanış tarzı nasıl oluyo,bu gece soruyorum da hepsini yarıd balığa giderken deneyeceğim o yüzden...
[/URL][/IMG] sol tarafından ters olarak tutacaksın kuyruk tarafında yumuşak olan yerden (resme göre sol altta kalıyor) geçireceksin iğneyi resme göre sağ tarafta kalan yer yani ağız kısmı ve ayaklarının bulunduğu kısım iğnenin ucunda olacak ....