Arkadaşlar ben de yeni üyelerinizden biriyim . Herkese saygılar sevgiler. Site çok güzel ve yıllardır amatör olarak balık avlamama rağmen burada yeni şeyler öğreniyorum. Bu siteyi kuran ve yaşatan herkesin emeğine sağlık. Manavgat'ta ikamet ediyorum. Genelde kıyıdan ve tatlı suda balık avlamaya çalışıyorum .Ama denizin verdiği tadı maalesef tatlı suda alamıyorum.Aranızda Manavgat'ta tekne balıkçılığı yapan arkadaşlar olmasını umut ediyorum. Tekne ile denizde balık avlamak istiyorum ama tanıdık olmayınca bu şansı çok nadir yakalıyorum. Yaşadığımız sürece bilgi ve biriklerimizi paylaşmak dileğiyle,tekrar herkese saygı ve selamlar. Osman UYAR 1973 Antalya
Osman aramıza hoş geldin Alanya' dan arkadaşlarımız var, yakın zamanda tanışman dileğiyle, rastgelsin
Alpay kardeş merhabalar. Vallahi o tavuk balığının başka adı varmı bilmiyorum ama bana balıkçılığı öğreten ustalarımdan öğrendiğim isim bu Bu balığı ilk yakaladığımda ( o zamanlar balığın bol olduğu Konyaaltı sahilinde) rahmetli enişteme bu ne ya dediğimde tekneye al biraz sonra anlarsın dedi.Aradan beş dakika geçtikten sonra tekneden gurk gurk diye sesler gelmeye başladı. İşte o zaman rahmetli buna biz tavuk gibi öttüğü için tavuk balığı diyoruz dedi. Ben onların yalancısıyım.