bi tanesi kamışın kırıldığı gün o anda fırladı gitti nereye gittiğini anlamadım aradım aradım bulamadım :d max rap vardı at çek yaptığım iskelede bi sütun gibi birşey vardı onu da oraya çartım arka kısmı ayrıldı iğne ve iğnenin takıldığı içten gelen metal fırladı ama tamir edilir max rap zor bişeyi yok o kdr sakarım ki hep zarar
Mugla'lı olta avcılarının Dikkatine !!!!!!!! Ava gittiginizde etrafınıza dikkatlice bakının; İsmail olabilir. En az 100 m. Uzagında olmanız mal ve can guvenliginiz acısından onemlidir.hihi hihi
Az önce kipadan gx2 9cm yi 7.5 Tl ye aldım. Sahtenin sahtesini aldık herhalde http://img219.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img0147k.jpg
espriye gülüyorum iyi güldürdün saolasın sahteninde sahtesi dedi yaaaaa HİSARÖNÜ indirimininde sebebibelli oldu böyleceeeeeee 30 du 15 e indi.....KİPADA 7.5 lira bence bu konuda bir topic daha açmak lazım her zaman dediğim gibi ''dostlar arasında'' hisar önü fiatlarına dikkat edin ...! aslında baktımda güzel sahte ya...cillop gibi yaw 7.5 lirayada süper rastgele
bu sahte orjindir çakma deyil eski bir model olduğu için piyasa da eritilmeye çalışılıyor bu fiyatlara
Bu sahteden bende var çok güzel kıpır kıpır bir yüzüşü var bu sahteyle deniz turnası aldım kesinlikle iyi fiyat.
Eğer alınan sahte bu fotoğraftaki ise gerçek gibi duruyor,çakmalarda sadece princess yazıyor olması lazım.Ama fiyat enterasan belki etiketlemede yada başka biryerde sorun olmuştur.Yarın araştırıp buradan yazmaya çalışırım... Bu arada tüm modellerinde %50 var (yani 13-15 tl arası)...
Fotoğraflar kendi çekimim.Faturada maria gx2 90 yazıyor,tam fiyatıda 7,48 hatta.Farklı renk seçenekleri yoktu.Yer Bursa Korupark Kipa.
Sahteyi kullanmadım ama vakti zamanında bu sahtelerden çok gördüm.Çok iyi iş yaptığını söyleyip duruyoarlardı.Bu sahte işi de pc ve cep telefonu olayına döndü.Maksat iş yapması değil.Maksat yeni ve pahalı olması.Eee eski bir model ve indirimle eritilip bitirilme çabası.Yoksa kipa ne anlar balık malzemesinden Biz insanlar indirim olduğunda hemen üşüşüp alırız.Ama işimize yararmı bereketli av yaparmıyız hiç düşünmeyiz.Sonra bir bakmışız sayısını bile unuttuğumuz bir yığın sahte malzeme kutusunda denenmeyi bekliyo Lafım size değildir.Ah biz balık sevdalıları yokmu.Hele yeni aldığımız ürünü hemen denemek isteriz.Sanki trofeler sıraya dizilecek bu sahte içinAma sonra fıssssss Tık yok Güle güle kullanın... Kipa yeni kampanya başlatsa: Melesa çiftlik levrek ve çipura alımlarında 1 tane maria sahte hediye etseTutmuş kadar seviniriz
tabi orjinalmi yoksa kopyamı bukadar fiyatının düşmesi insanı tedirgin ediyo aklına başka nedenler geeliyor