Marmaranın nimetleri

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında menopiko tarafından paylaşıldı.

1. TurkBoys

TurkBoys Mehmet Gökhan

Favori Kamış:
    Farketmez =) Her Türlü Gider
    Favori Makine:
    Farketmez
    En İyi Avı:
    Kefal
    Vay be ben bir tane yakalayamıyorum =)) güzel av tebrikler

Rastgele

2. harun61

harun61 harun

Tebrikler İbrahim ,
    Çok güzel ortaya karışık yapmışsın. Afiyet olsun...

3. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Saolun.

Teşekkürler engin.

Normalde daha bol resimli raporlar yayınlardım ama bu sefer lodos yüzünden pek fırsatım olmadı resim çekmeye.

Teşekkürler, balıklar çok kez olduğu gibi başka birisine afiyet oldu. :)

Saolasın feridun abim.

Saolun.

Teşşekür ederim.

Saol hakan abi, dahasına rast gelir inşanlah.

Bir tavayı doldurmuşdur herhalde. Yorumuz için teşekkürler.

Daha güzellerini tutacağız inşanlah. Teşekkürler.

Özgür abim, son derece haklsın uzun bir aradan sonra bu kadar düz bir av raporu yayınlamam ayıp oldu biraz galiba. :) Yalnız şiddetli lodos yüzünden o kadar başım ağrımaya başladıki eve geldiğimde tek derdim yatıp uyumakdı. Bende biraz aceleci davrandım, zaten elimde topu topu 1 tane resim vardı. Yaorumun için teşşekürler abi.

Saolasın turgay abi.

Teşekkür ederim.

Nuri abim, sizin gibi iyi bir tatlı su avcıyı olmaya çalışan birisi olarak, bilirsinizki tatlı su avcısı yer, zaman, hava aldırış etmeden içindeki balık tutkusunu dindirmek için atılır göllere, nehirlere, derelere. Yani marmaranın lodusu baş ağrısı yapar en fazla, çalıların arasından, kayaların üstünden aşıp ıssız el değmemiş yerlerde olta atmış birisi olarak marmaranın zorlukları şaka gibi geliyor insana, haksızmıyım abi. :)

Teşekkür ederim. Deniz kefail tutmaya çabaladığım bir balık olmadı hiç, tuttuğum istavritlerden birini yem yapmışdım ona atladı. Gayetde keyifli bir balık yol verince nasılda yüzüyor suyun üstünde şansada olsa denmeye değerdi. :)

Teşekkürler Koral abi.

SAyende ercan abi yine kaptım tüyoyu senden, çok duyupda hiç uğramadığım bir yerdi, ama güzel oldu bir gün beraber tutarız orda inşanlah.

Yemli takım.

Saolun.

Ben bu siteye geldiğimde, bildiğim tek şey vardı oda, göl oltasıyla alabalık avlamakdı. Burada o kadar çok yeni şey öğrendimki balıklar ve avı hakkında, okulunda okusam bu işin bu kadar zamanda şu an geldiğim noktaya gelemezdim. Yani diyeceğim şudurki, bir tane balık yakalayamayan birisi olarak adlandırıyorsanız kendinizi, ilacınızı buldunuz, kullanmaya devam ediniz. :)

Son düzenleme: 25 Eylül 2010
  4. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Tebrikler İbrahim. Güzel bir çeşit olmuş.