Bu çingeneler sabah istavrit oltasına yakalandı... 3-4 tanesi köstek kopardı ama 2 olsun bizim olsun.... Rast gelsin
kıyıdan mı geldi bunlar yoksa tekneyle mi açıldınız. Haftaya hanımı kandırdım balığa gidecem ona göre gideyim.
Oh oh ohh Maşallah çok Güzel Ellerinize sağlık. Hocam bunlar Palamut demi, yoksa Mahir Baba tarafından bu sınavda da çakarsak yandığımızın resmidir....
Burası Marmara, bunlar bizim balıklar. Mecburen palamut. Allah bereketini artırsın. Ateş, balıklar yüksek mi geldi, dipli mi? Ya da şöyle sorayım satıhtan itibaren kaç kulaçta olabilir.? Satıhtaysa su üstü çaparisi denenebilir de,onun için soruyorum. Afiyet olsun.
Öyleyse, yanında ihtiyaten kırmızı tüylü bir palamut çaparisi bulundurmanı tavsiye ederim.(Dip çaparisi) Çünkü, şu anda bilmiyorum ama bir süre öncesine kadar kıyılarda bile hamsi vardı. Hamsi,kırmızı tüy, kıraça , beyaz tüy. Rastgele.
Tebrikler çok güzel balıklar Devamında da bereketli avlar dilerim... Dediğiniz gibi 2 olsun ama sizin olsun Bu arada istavritler de fena değilmiş Rast gelsin...
Tabii neden yemlenmesin ki, mis gibi gümüş Gümüşü her zaman bulamaz belki de hamsiyle istavrit hep elinin altında.