Sevgili Arkadaşlar, Aranızda yeni bir bayan ... hemde r.oktay'ın eşi... o varsa ben olmazmıyım, oktay belki daha çok balık tutar, ama benim tuttuklarım daha büyük .. Ben 1967 yılında Almanya'da doğdum ve 23 yıldır Marmaris'te yaşıyorum. Banu
Daha millet tartışıyo eşinizdendan balık için nasıl müsade alırız diye... Bakın sorunu çözen çözmüş.. Hoşgeldiniz...
Merhaba Banu hanım, eşinizden sonra sizide aramızda görmek çok güzel. Aramıza ve ailemize hoş geldiniz.... Namık sen git balık tut.... Tabi bulursan..
Haha, Oktay akıllı, durumu harbiden çözdü, beni 7 yıl önce bir kere balığa götürdü, şimdi artık ayrılmaz bir takım olduk ... Bir kere bu işin kokusunu aldınmı bırakamıyorsun ... Banu
Hoş bulduk, evet 7 kg, daha geçen kasım ayında tuttum. 45 dakika uğraştırdı ve zevkten 8 köşe oldum. , oktay tekneye alırken kepçe bile kırıldı ... Banu
Hoşgeldiniz Banu Hanım...Ben sizin kadar balık tutamadım.,birkaç küçük balık dışında.Biraz şans birazda tecrübe istiyor sanırım bu işler.Şansınızın devamını dilerim.SEVGİYLE KALIN...
Banu kardeş Sen de hoşgeldin. En güzelini yapmışsınız tebrikler. Benim eşim de bahçede, balıkta, teknede her yerde benim yanımda. Dilerim sizin de beraberliğiniz her konuda çooook uzun sürer.
aramıza hoşgeldin banu. ben eşimi hala alıştıramadım ama balığa gitmemede birşey demiyor en azından bunada şükür