Benim adım Oktay, 1949 İstanbul doğumluyum, 25 yıldır Marmaris'teyim, İstanbul'da ve Marmaris'te amatör balıkçılığa devam ediyorum. Site'yi çok sevdim, aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. Oktay
Aramıza hoşgeldin Oktay Abi. Keyifli paylaşımlar ve avlar dilerim. Bu arada tebrikler, güzel bir giriş olmuş.
Oktay Abimiz.. Hoşgeldiniz.. Profilinizden de anlaşağı üzere tecrubelerinizden faydalanmak bizler için bulunmaz tad olacaktır.. Saygılar..
Bu kadar hızlı ve sıcak bir karşılama beni çok mutlu etti, tşkler, bende sizin bilgilerinizden faydalanmak isterim, öğrenmenin yaşı yok)
Oktay Abi hoşgeldiniz... Şanslısınız Neden? 1-Bugün pazar olmasına rağmen hava buz gibi olduğu için herkes evde, bilgisayar başında 2-Marmaris gibi biyerde yaşıyorsunuz. 3-İyi bir yere geldiniz. Şimdiden iyi paylaşımlar. En yakın zamanda av hikayelerinizden haberdar olmak, bilgilerinizden faydalanmak isteriz.
Oktay abi son iki mesajınız aynı içerikli olduğu için birini sildim. Mükerrer mesaj olabilir düşüncesi ile....
Oktay kardeşim Hoşgeldin. Zaman ilerledikçe bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan mutluluk duyacağına inanıyorum. Rastgele Selam ve sevgiler.