Eyvah, haklısın yanlış yaptık yahu. Abimiz yaşlı olabülür -ki nitekim de öyledir- ancak damdan düşer gibi de söylenmez ki böyle, di mi ama? (ben gencim, ne de olsa aramızda kooooskoca bir 5 yıl var ) Aleyküm selam abisi, saygılar.
Ben konuyu daha önce açmadım zannetmiştim. Çünkü bu pazar yine olta atan bir amca görmüştüm aynı sizin gibi ihtiyardı.. onun için aklıma geldi paylaşayım dedim.Ayrıca ben ihtiyar değilim günde 3 paket sigara sigara içmeme rağmen 8 mt dalıyorum orada bağdaş kurup yoga yapıyorum. Çanakkale abide altına karagöze gittiğimizde benle gelen gençler indiğimiz yerden yukarıya çıkarken pilleri bitiyor.
Elinize saglik Necmi agabey, Resimleri daha once gordugumde aldigim keyfi simdi yeniden yasadim. Nefis bir hikaye...
gercekten anlatımınız harika tebrikler sahili limanı görünce anılarım tazelendi bende hersene 1 mayıs 31 ekim tarihlari işim geregi kuşadasında olurdum ama malesef busene gidemedim ama oraların resimlşerini görünce tekrardan heyacanlandım resimler için cok teşekkürler av larıonız daim olsun sevgiyle kalın
Sevgili Necmi abi harika anlatım güzel resimler ve paylaşım için teşekkürler eline koluna yüreğine sağlık ALLAH hepimize o yaşlı nur yüzlü tatlı dede gibi amatör balık avını içimizden eksik etmeden uzun yıllar avlanmayı nasip etsin Sağlıcakla kalın
abi harbiden güzel bir kayıt günü yaşamışsınız.... bu güzel anları paylaştığın için sağol... okuduk, baktık... keyiflendik
Yaptığım yanlışlık için kusura bakmayın pek isim ve tlf.numaralarını aklımda tutamama gibi bir huyum var Tekrar özür dilerim Ne yapalım insanız mayamızda var hata yapabiliyoruz Necmi abicim sizdende ayrıca özür dilerim ama o kadar güzel bir anlatım ve resimler koymuşsunuzki dimam durdu ve yanlış isim telafuzunda bulundum