Fazla deil bundan birkaç sene önce balıga gittigimizde bereketli avlar gecirirdik ankaranın etrafındaki göllerden barajlardan ama nedendir bilmem balıkcımı cogaldı, doganın dengesimi bozuldu, dengesiz avlanmadanmıdır eski avları ara olduk bende eskileri biraz yad edeyim dedim. dikilitaş metro carşısı ekibinden ismail abim yine ekipten ercin abim ve yine ekipten erbil abim gölbaşı kardeşim metin canıllı camlıdere bayındır eskidenmiş demekten kendimi alamıyorum
Vaaav demekten kendimi alamadım, cidden süper avlar yapmışsınız, eski zamanları her insan değişik açı ve görüşlerden arıyor, bilinçsiz avlanma ve çevre kirliliği sanırım bu durumu en çok katleden durum... Paylaşımınız için tşk.
Keyifli anlarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler, Balıklar için geçte olsa Tebrikler. Bereketiniz daim olsun
hey gidi eski günler diyesi geliyor .insanın ama sen şanslısın o günlerde o avları yapmışsın .şimdilerde gidip gidip boş geliyoruz,gün günü aratıyo r.2009 için bayındır hakkında bilgin var mı?
ewet gökhan dedigin gibi boş geliyoruz bayındırda su iyice dolmuş ve güzel sazan cıkıyomuş tam senlik ziyaret etmekte yarar var derim.