herkese merhabalar... siteyi abimin (Yakamoz) sayesinde öğrendim, kısaca inceleme fırsatı buldum, seviyeli ve güzel sohbetler, paylaşımlar gördüm... zaman buldukça takip etmeye çalışacağım... '77 senesinin Mart ayında dünyaya gelmişim (baya olmuş be şaka maka, bana daha yeni gelmişim gibi geliyordu oysaki)... memleketim Trabzon ama ben İstanbul'da doğmuşum maalesef... ilk ve ortaöğretimden sonra Marmara Ü. Turizm Rehberliği bölümünü bitirdim nacizane... okuldan sonra 1 senelik Güney Afrika Cumhuriyeti (Johannesburg) maceram oldu... inanılmaz lezzette okyanus ürünleri tattım, Ocean Basket isimli balık restoranı zincirlerindeki tattığım kalamar sosu benim için unutulmazlar arasındaki yerini çoktan almıştır... yolu o tarafa düşecek olanlara tavsiye babında sarfettiğim bu cümlem inşallah bana küfretmenize sebep olmamıştır... :) sonra yeniden yurda dönüş ve hayatla mücadeleye kendi topraklarımızda devam... bugüne kadar hiç balık avlamamış birisi olarak burada yazıyor olmam da, ne kadar rahatsız birisi olduğumun göstergesidir... :) benim hayatımın iki temel noktasından birisi futbol, bir diğeri ise müziktir... işlerden arta kalan zamanda (www.karadenizliyim.net) de kendi köşemde bir şeyler karalamaya çalışıyorum... bu arada fanatik olmamakla birlikte iyi bir Trabzonspor taraftarıyımdır... sevgilerimle...