Melanura niyet Sarıkuyruğa Kısmet

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Ooooooo, helal olsun. :) Ben dedim ama o taralarda balık çıkar diye. :D (kendime de pay çıkarayım. :D) Merakla bekliyor olacağım raporunu sevgili Okan, sevindim güzel geçmesine. :)

2. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Procatch Carbon Spin Kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Levrek 3.5 kg Sinavrit 2.8 kg
    tebrik ederim süper vidyo ve süper balık avı olmuş daha iyileri nasip olur herkese ***. :)

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler Seyit, sana da nasip olsun, bana da :D

4. unexpected

unexpected HAMZA

valla çok eğlenceli bir rapor olmuş, kutlarım.. :)

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim, sizlere de eğlenceli ve bol balıklı avlar nasip olsun...:)

6. arkadyan

arkadyan LEVENT ÇELİK

En İyi Avı:
    çupra..2.4 kğ
    Tebrik ederim Volkan kardeşim..Raporun başlığını görünce ve okumaya başladığımda ''hahh dedim volkan bu sefer katliam yapmıştır'' :D Ama sandığım kadar olmamış..İnşallah bir dahaki sefere daha güzel avların olsun..

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim Levent. Benim gibiler ne katliam yapar ne o kelimeyi kullanır avlarında, kızma ama bilgin olsun. Hiç bir avımda limit aşımı yapamadım şu ana kadar. (şartlar gereği) Fırsatım olsa da yapmam. Heee 2011'in Ağustosundan önce (foruma üye olmadan önce) balık denk gelseydi yapardım.

Yaptığım usulsüzlük yalnızca küçük balık alıkoymak oldu şu zamana kadar ama artık o dönemler gerilerde kaldı. :)

Balık yok gibi denizlerde, ustalar yakında başlar gibi umut vaad eden cümleler kuruyorlar ama bilmiyorum. İzleyip göreceğiz. Sana da rastgelsin... :)

8. arkadyan

arkadyan LEVENT ÇELİK

En İyi Avı:
    çupra..2.4 kğ
    Neden hemen açıklama gereği duydun anlamadım ama alınganlık yaptın sanırım. Katliam kelimesini sandığın tarzda limit dışı kovalarca balık anlamında kullanmamıştım.Bazen birkaç tane iri trofeyle,iri levrekle vs bile katliam yapmış sayılıyoruz espri anlamında kullandım yani :) Umarım benim kullandığım anlamıyla nice katliamlar yaparsın..Yayınladığın raporlardan kurallara uygun av yapmaya çalışan bir arkadaşımız olduğun zaten biliniyor.Ağustos 2011 den sonra da olsa bunu uygulamaya geçirmen takdir edilecek bir davranıştır.Sevgilerimle...

9. simendifer

simendifer Sennur

Bedduanın ne zaman tutacağı belli olmaz, "tutmamış" diye kestirip atma derim. :p Kaldı ki, ben direk bir bedduada bulunmamıştım zaten. Resimlerime laf eden yemsiz kalsın demiştim. :)

Neyse, yem kısmını Allah bilir... :)

Ama avınız çok güzel olmuş. Maşallah diyelim de nazar değmesin. :):)

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Leventcim ben senin iyi niyetli olduğunu hissediyorum ama aynı nüansı bir türlü tutturamadık :D Benim avdaşlarımda beklenti üzerinde balık çıktığı zaman alışkanlıkla katliam kelimesini kullanıyorlar. Bizim aramızda da kullanılıyor yani.
    Ben senin ne amaçla yazdığını anladım da forum ortamında yazılması hoş karşılanmıyor, bilgin olsun demek istedim.
    Başka raporlarda da yazarsan eleştirirler boşuna gerginlik olur düşüncesiyle nacizane uyarayım dedim. :D Rastgelsin... :)

11. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :laughing: :D :D :D Evet direk değil de resimlerime laf eden yemsiz kalsın demiştin. (Ben de hınzırca laf etmiştim :D) Desene heran gerçekleşebilir, yırtamadık. :D

Beğendiğine sevindim, teşekkür ederim... :)

12. simendifer

simendifer Sennur

Sen sülünes ve mamunu bol al, benden söylemesi. :):):)

13. Fatih ŞAHİNOL

Fatih ŞAHİNOL fatih şahinol

Yakaladığın balıklar için tebrikler ben şu kader arkadaşının(befalcon) abisiyi önümüzdeki pazar nasipse Çakmaklıdan açılacağız bakalım ne olacak?

14. arkadyan

arkadyan LEVENT ÇELİK

En İyi Avı:
    çupra..2.4 kğ
    Volkan kardeşim,garip gelmesin bende senin iyi niyetinden ve güzel bir insan olduğundan şüphe duymuyorum.Bir türlü aynı frekansa giremedik demişsin katılıyorum.Uyarılarını anladım,teşekkür ederim.Ancak forumda avlarıma sözlerime yapılacak olumsuz hoş olmayan yorumlara açıklama yapmak zorunda değilim,sende değilsin.Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz.Ben beni biliyorum sen seni.Sen beni biliyorsun ben seni :) Bazı konularda anlaşamasak bile benim senin avcılığına olan inancım vardır ve gerektiğinde yanında dimdik durmayı bilirim.Gerisi hikaye..sevgilerimle..

15. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    İki mert çıktı meydanee, ikisi de bir birinden merdane haydeeeee :laughing: Tekneciye bayıldım burada olsa denize atardım mazot isteyince:D raporu okurken saatler dikkatimi çekti:confused: Yahu dedim, o güneş altında nasıl durabildiler sorusu ampul gibi belirdi sol şakağımın üzerinde:D sonradan gördüm ki dayanmışsınız Benimo'ya:laughing: O güneş altında yanmak nedir çok iyi bilirim hemde yemsiz sotelik tavuk göğsü ile:D yine lombak,lemanyak tadında rapor olmuş Volkan ağabey bayıldım:thumb: Hele vidyo offffff daha uzun olsaydı keşke dedim:) daha irileri daha güzelleri tutman dileğiyle, Saygılar( bu arada canını kim sıktı ağabey yapılabilecek birşey var mı?:hungry: )

16. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    :D :D :D
    Teşekkür ederim, umarım güzel balıklar rastgelir de bize de keyif alıp, tebrik etmek düşer. :D

Bu konuda aynı fikirdeyiz. :D Teşekkür ederim... :)

17. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim Çağrı kardeşim. Tekneciye biz çok güldük, özellikle ben. (makara çıktı)
    Balık çıkmaz iken bu kadar duruyoruz işte, çıkarken sen düşün... :D (Benimo'nun etkisi yok bu konuda:D Hepsini Cüneyt yedi zaten. :D, Ayıp ya insan bi tane tadımlık verir. :D))
    Video daha uzun olacaktı da ben alışık olmadığım için böyle bir ava armut armut bakarken misinalar karıştı. Son anda yakalayabildiğime dua ettim. Sen teknedeki panik havasını göreydin... :D
    Canımı kimse sıkmadı, yaşamak zorunda kalınan durum sıktı, boşver de sizde spin takımına spin takım yazmayın. Atçek takımı yazın, gözünüzü seveyim. :laughing: )

18. adikmen

adikmen Asil

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40 , Okuma Cedros Projig
    Favori Makine:
    Shimano Catana 3000 SFB , Okuma V System VS65
    En İyi Avı:
    2.900 Levrek
    Volkan tebrikler,
    Ben Veysel amca ile sürekli balığa çıkarım, bu arada tekneden tanıdım :) gelenler balık tutsun diye çok uğraşır iyidir hoştur ama dediğin gibi azcık paragözdür :D en son 1 mayısta onunla balığa çıktım,açıkta bişey tutamayınca hadi melanura sırtı çekelim diye sizin gittiğiniz yere götürdü benide, ben levrek sahtesini çıkarıp attım burda levrek olur diye ancak Veysel amca bana çok kızdı burda levrek olmaz oğlum boşuna uğraşma,bırakta melanur tut biraz diye neyse uzatmadan o daha söylenirken gelen 1,5 kiloluk levrek kendisinin rengini değiştirmişti :D inşallah bir dahaki sefere daha büyüğünü tutarsın,rastgele.

19. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Komedi ağabey ya sorma jig takımınada hoplatma takımı diyeceğim:laughing: Bu keyifli avların hep devam etsin inşallah:) Agabey konuya az öncakıf oldum:( üzüldüm açıkcası neyse sağlık sıhat yerindese at sepete:D

20. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    ooo akya filan ne iş Volkan:D mekan güzelmiş vallah:) suya atlıyayıp dalasım geldi:D güzel balıklar almışsınız tebrikler:thumb:
    bende geçen gün yeni mekanda keşif dalışı yaptım.sankim akvaryumda yüzüyor hissettim kendimihihi kiloluk bir levrek ile 1 bucuk dk kadar suyun dibinde süzüle süzüle süzdük:D durum biraz vahim.balıklar olta atamıyacağım bölgede toplanıyorlarhihi sağ açığa çekebilirsem olacak bu işhihi