Melez sahtem / Kırmızı kafalı lazer sardalya (Eşim istedi ben de yaptım)

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Merhaba Arkadaşlar,
    Bu sefer değişik bir çalışma ile karşınızdayım. Eşime prototipini gösterir göstermez hemen bir tane yapacaksın benim için dedi. Onu mu kıracağım yaptım ben de. Sağolsun bitince fotoğaflamaya da yardımcı oldu. Benim hanım sever de biraz parlak renkli şeyleri. Yoksa tüm bayanlar mı böyle? :) Sizden ricam; lütfen evdeki bayanların da yorumlarını eklemeniz.
    Yapım aşamasını merak eden arkadaşlar, daha önce açmış olduğum konulardan bakabilirler.
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=30829
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=31049

Özellikle gece avının vazgeçilmezlerinden olan kırmızı kafa (red head) lazer sardalya ile birleşince fena olmadı bence. 12,5 cm boyu ve 17 gr ağırlığı var.
    epoksi yapmadan önceki fotolar

2 kat epoksi ile kapladıktan sonraki fotolar

Keyifli seyirler, sağlıcakla kalın.

2. fish founder

fish founder Özgür

olmuş mu?
    olmuş,hemde süper olmuş,

tasarım eşinizden,imalat sizden,
    artık sizin aileyi tutabilene aşk olsun :)

ellerinize sağlık,
    koskocaman bir tebrik daha,

3. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Yine koskocaman bir teşekkür de benden Özgür kardeşim. Eşim "ben de boyamak istiyorum bir tane" diyor. Sanırım bundan sonraki raporu o yazacak :)

Son düzenleme: 3 Şubat 2010
  4. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Eline sağlık. Karada güzel duruyor, inşallah denizden de dolu çıkar. Bu arada hanımların ne zaman neyi beyeneceği hiç belli olmaz. İşin güzel yanı da burada galiba. Allah eksikliklerini göstermesin ne diyelim.

5. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Özcan abi hologramlı kağıdın yapışması işleminde özellikle kavis alan sırt ve karın bölgesi gibi kısımlarda bende krışıklıklar oluyor sen bunu nasıl çözüyorsun?

Selamlar.

6. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Özcan Abi ve Rifat dostum yakinda seri üretime gecerlerse sasmamak lazim :) Ellerinize saglik :) Özellikle turnada cok etkili olacak bir yem olmus :)

7. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Değerli üstadım,daha önce kırmızı kafalı sahtelerle güzel gece avlarım olmuştu. Ben de avcı olacağını umuyorum. Bu arada hanımların görüşlerini almak her zaman fayda getiriyor kesinlikle. Selamlar olsun.

8. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Merhaba Rıfat kardeş. Hologramlı folyoyu sahteye tek parça olarak değil de birkaç parça olarak kesip yapıştırırsan kırışmayı önlemiş olursun. Mesela ben bu sahtede farklı 4 çeşit folyo kullandım. gövde üç parça kafa da 2 parçadan oluşuyor. Ayrıca göz yuvalarına da ayri bir sarı hologram kesip yapıştırdım daha da güzel oldu. Kolay gelsin.

Teşekkürler arkadaşım. Turnanın sevdiği bir modeldir özellikle gece avlarında. Rıfat kardeşimi bilemem ama eşi dostu kıramayıp ben seri üretime geçiyorum yavaş yavaş :) Sağlıcakla kal.

9. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Özcan Abi

Yaptığın modeller git gide güzelleşiyor.

Yapım işlemlerini , alet edevatı vesair bilgileri elbette daha önceki konularında da anlatmıştın ama bu mesajlarda araya bir kaç serpiştirme yapsaydın çok imrendirici olurdu.
    İnan aklım gitti, inşallah Sana özenipte sahte imalatına başlamam :)

10. zezu

zezu Okay

Favori Kamış:
    BG 60 DAIWA Makine , D.A.M Green Cross 360 Kamis
    hatta imalat videosunu isterük :)

11. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Keşke başlasan Tarcan, inan başladığın taktirde ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın. Tamam, ben fazla kalabalık yapmıyayım demiştim ama senin dediğin gibi eski sisteme devam, ayrıntıya yer vereceğim. Sağlıcakla kal.

:) o zaman bir tane iyi bir kamera almam gerekecek. zira cep telefonu ile çektiklerimden pek tatmin olamadığım için yayınlamadım. Bütçeye bir bakmam lazım :)

12. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    abi artık o noktadan sonra zaten yapabileceğimiz tek şey saygı duruşu olacak :D
    inanın sevinerek izliyoruz gelişmeleri. (eşinizden fazla bahsetmeyin eşim de bu işe soyunursa sonucunu tahmin edemiyorum:p)

13. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Vallahi gözüm kaldı..:p :D :D Gerçekten sözün bittiği yere getirdiniz.:) :) :) Tebrikler

14. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Hanım eli değdi mi işin şekli şemali birdenbire değişiveriyor. İspatı ortada :D

:) Aman üstadım onure ediyorsunuz. Şımartacaksınız beni. Saygılar. :p