meraba arkadaşlar ben yalowadanım we öğrenciyim aylardır bu forumu takip ediyorum ama üye olmak şimdiye nasip oldu sınawlarım flan wardı şimdilerde biraz boş waktim war zıpkın we kıyıdan balıkçılıkla uğraşıyorum çok acemi değilim özellikle zıpkında kendime çok güwenirim ama kıyıdan balık tutmayıda çook sewiyorum inş sizlere katkıda bulunabilirim.kıyıdan balıkçılıkta her şeyi bilmem ama bildiklerimide çok iyi biliyorum (ne biçim cümle olduysa neyse siz anlamışsınızdır) istawrit zargana we kefal de iyiyim.böyle işte..
Aramıza hoş geldiniz ama dikkat edeceğiniz bir husus var oda yazılım yanlışlarından mümkün olduğunca kaçınmak alfabemizde w yokki
Atalay yeğenim aramıza hoşgeldin.Birazdan arkadaşlar imza ayarlarını yap diye seni uyaracaklardır onun için önce ben uyarayım dedim nede olsa yarım yalovalı sayılırım.Orda çok akrabalarım var her sene bir iki defa gelirim.
Gürol abicim çok teşekkürler, Evet Atalay kardeş profinizden imza ayarlarınızı yapmanız halinde size diğer arkadaşlarımızın nasıl hitap edeceği belirginleşecektir. Tekrar aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
hoşbulduk arkadaşlar hemen gördüğüm gibi yaptım o profil ayarlarını.sizlerde gördüğüm her şeyi yazdım imza kısmına sanırım geriye bişey kalmadı.