Merabalar arkadaşlar nasılsınız. Ben siteye yeni girmeye başladım daha önce üye oldum ama kısmet olmadı yazmak. Balık konusunda en çok tekne tecrübem var yaklaşık 7 yaşımdan beri teknelerle iç içeyim. Kendi teknemi geçen yaz sattım işallah bu yaz yeni yapıcam bitane 8.30 mt lik bitane ama tabiki kısmetse senye yaza kullanılır. Balık tecrüben marmara bölgesinde nerdeyse her yerde tekneden veya kıyıdan bulunmakta her tür marmaraya özgü yakaladım eskiden tatile bodrum turgut reiste biraz mazim var çok balık yakaladım orda da ama marmara teknem olduğu sürece benden sorulur Bu siteye kayıt olurken çok iyi dostluklar kurucağımı balık avı için çok güzel gruplar kuracağımı düşünerek kayıt oldum. Beceremediğim konular daha geçen eylül ayında kullanmaya başladığım kamış . Ayrıca k.çekmece dışında tatlı su deneyimim olmadı k.çekmecede çok kefal yakalrım hatta küçükçekmecde çarpma konusunda en ustalartdan biriyim orda oturan varsa sorabilir beni balıkçılar tanır Arap Hasan derseniz tanırlar. Ben burda en çok tatlı su avcılığını merak etmekteyim ve bana yardımcı olabilecek dostlar ve paylaşımda bulunabileceğim arkadaşlar aramaktayım. Umarım Güzel dostluklar kurarız.
hasan hoşgeldin keyifli paylaşımlar ...yalnız umarım küçükçekmece gölünde tuttuğun yani çarptığın balıkları yemiyorsundur.. çünki o bölgede gümrüğün biraz ilerisinde nüklüer araştırma ve eğitim merkez müdürlüğü var ve göldeki canlıların metal değerleri oldukça fazla .
Hoşgeldiniz,umarım tevrübelerinizden bizler de faydalanabiliriz,siz de özellikle av tekniklerindeki yasal koşullara( sirküler)'a uyarsınız..Keyifli paylaşımlar.
Hoşgeldin,bahsettigine gore tecrubeli bir balıkcısın.Deneyimlerinden faydalanacagıma eminim.İyi paylasımlar