Abi harika bir düsünce,bende muvaffak abi samandira yapmis onlari bize sunuyor derken yazilari okuyunca jeton birden düstü,sende daha ne buluslar vardir muvaffak abi...
Bak o olmaz iste. Fly tekniğinde lider misina yani iğneye bağlanan köstek iğne ile birlikte çıkartılıp, depolanamıyor. İğne her seferinde bir düğümle kalından inceye inen misinaya (lidere) bağlanıyor. Ama yaptığın özellikle içsularda yapılacak şamandıralı sistem kullanılan avlar için harika bir düzenek olmuş.
Ben malum senin usta oldugun bu avcılıgı hiç yapmadım abisi. hiç imkanım olmadı.. ama aklıma gelen şuydu..bahsettiğin kalından inceye giden 2-3 m.lik misinaya yani leader e iğneyi baglayıp bu tip bir şeye sardıktan sonra yola çıkmak.. ve mekana gelince de leaderi fly ipine bağlamak. ?? olmazmı?.. iğne değiştirmek gerektiğinde hazır baglı başka bir iğne ve leaderi kullanmak.. idk bir düşünce.??
Muvaffak ağabey bana lazım bu setten gerçekten lazım. Uzun oltada gagalıkları bedene yapıyoruz ya beden üzerine seyyar oynasın diye. değiştirirken bedenle beraber saracaksın olayı unutacaksın aslında gagalık+takım her bölmede gerçekten iyi olur. takım koptu gagalık patladı hadi baştan bağla demektense hemen saracaksın. gayette güzel olur...
Abi ellerine sağlık güzel ve mantıklı bir çalışma. Bu arada o zımbırtıların adı ABESLANG. eczanelerde bir paketi bir kaç liraya bulunabilir.