Arkadaşlar sizlerle paylaştığım bu 3 bölümlük video 2006 haziran ayı gökçeada avımıza aitti .Umarım beğenmişsinizdir. Size yine 2005 yılı av görüntülerini, ulaştıracam.Ancak daha yapım aşamasında vakit buldukça bölümler halinde yine youtube de izleyeceksiniz. 2005 yılı görüntülerin içinde farklı olarak şıp şıp ile yakalanan balıkları canlı canlı izleyeceksiniz. İşte 3. ve son bölüm. http://www.youtube.com/watch?v=LiJYqI70Zz8
bu günler öyle balıksız geçiyor ki sende olmasan bülent abi yandık elinize bileğınize sağlık teşekkürler
Bülent Bey tebriker, Çok güzel bir av doğrusu... Toplam ne kadar balık yakaladınız yahu... Antalya'da bir av da iki-üç parça iri mercan denk geldimi burada zil takıp oynuyoruz daaa
bülent abi ellerinize sağlık harika av yapmışsınız hepside kuzu mubarek bayağı iriler inşallah her avınız aynı güzellikte olması dileği ile rastgelsin
eyvallah amatör ruhlu doğaya saygılı tüm dostlara teşekkür ediyorum.Yorumlarınızı okudum olumlu düşünceleriniz beni mutlu etti. herkese neşeli bereketli avlar diliyorum. Bir soruyu cevaplamam gerekirse bu avlarda kullandığımız yem silünes idi.