Geleneksel hale gelen yaptığımız av video görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim.Şimdilik bir link veriyorum devamı gelecek. http://www.youtube.com/watch?v=_-uUmZNjV7g
maşallah maşallah bülent abi harika mercanlar ve şarkı eşliğinde balık çekişinizde hoş ellerinize sağlık
gökceadaya sık sık gider gelirim çok güzel sakin hoş şirin bir yer harika bir yerde yaşıyorsunuz adanıza sahip çıkın temiz pislenmemiş olduğugibi kalmış tabiki biraz yıpranma var ama .nadir biryer inşallah hep öyle kalır. tabiki orada yaşıyorsanız
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.Ada gerçekten bakir sayılır.Yinede hoyratça sorumsuzca,kural dışı av yapanlar var.Tabikibu konuyu takip edecek olanlar yetkili birimler.Görev onların. Bunun dışında Bu güzellikleri hep beraber koruyacaz.
bir kova dolusu mercan almışsınız bravo. ama sanki kovada mırmırda vardı???? Benmi benzettim acaba o hızla??
Dostum Meraba Kovada Ne Yazikki Mimmir Yok. Ne Gariptir Bir Tek O Baliği Yakalamadik. Onuda Sonbaharda Izmit Sahillerinden Bolca Yakaliyoruz.izmit Depreminden Sonra Ne Olduysa Körfezde Bol Miktarda Mirmir çikmaya Başladi.depreme Kadar Adi Bile Yoktu.yeni Yeni çok Nadirende Olsa çupra Yakalanmaya Başladi.belkide Küresel Isnmaya Bağli Olabilir.baliklar Genel Anlamda Yer Değiştirmeye Başladilar.okyonus Türlerinin Akdenizde Akdeniz Türlerininde Marmarada Görülmesi Düşündürücü.