Herkese selam. İki haftalık bir aradan sonra, büyük bir heyecanla beklediğimiz balık avını gerçekleştirmek üzere Ekrem ve Murat ile birlikte 03.11.2007 tarihinde saat 03:00 sularında Gaziantep' ten İskenderun' a doğru yola çıktık. Yaklaşık 230 km' lik bir yolculuktan sonra saat 05:30' da İskenderun balıkçı barınağına ulaştık. Teknecimiz Arif abi ile buluştuktan ve kısa bir selamlaşma faslından sonra kahvaltımızı yapıp saat 06:15 gibi barınaktan ayrıldık. Sabah saatlerinde hava ve deniz harikaydı. Yaklaşık 30 dk' lık bir yolculuktan sonra yaklaşık 35 m derinlikteki avlak yerimize ulaştık. Yem olarak karides, takım olarak 3 köstekli klasik dip oltası kullandık. Çok fazla verim alamadığımız için daha sonra 45 m ve 50 m derinliklerde şansımızı denedik. Saat 11:00 gibi rüzgarın çıkması ve denizin dalgalanması ile birlikte sahile doğru yaklaşık 25 m derinliğe çekildik ve avlanmaya devam ettik. Yaklaşık 2 saat sonra rüzgar kesildi ve deniz tekrar sakinleşti. Gün boyunca verimsiz bir av geçirmemize karşın, oldukça keyifli bir gün geçirdik. 3 kişi toplamda yaklaşık 3 kg kadar balık yakaladık. Bir dahaki sefere daha iyi olur umudu ve dileğiyle saat 17:00 gibi teknecimiz Arif abiyle vedalaşıp Gaziantep' e doğru yola çıktık. Herkese saygılar. Rastgele...
Tek Kelime ile TEBRİKLER Gerçekten çok güzel ve verimli bir av olmuş tebrik ederim paylaşım içinde teşekkürler
merhabalar.. abi manzaraya ve denizin o mavisine bayıldım nasıl bir mavi öyle mehmet arkadaşım balıklarda küçüm senmiyecek kadar güzel pırılpırıl tebrikler
Hiç de verimsiz bir av değil bence,valla küstüreceksiniz balılkları böyle diyerek Bu güzel rapor ve paylaştığınız güzel manzaralar için çok teşekkürler...
Çok güzel balıklar bunlar Ayrıca yayınladığınız manzara fotoğrafları bir harika Onca yolu balık avı için harcamak gerçekten bir mesele Emekleriniz ve güzel avınızı tebrik ederim Nefis bir paylaşım
hiç te verimsiz bir ava benzetemedım ben tebrık ederım harıka balıklar ve manzara .. daim böyle bereketli avlar dılerım .. RASTGELE
Boğaç bey bahsettiğiniz balığı Ekrem arkadaşım yakaladı. Bizde ilk kez görmüş olduk. Biraz azman istavrite, biraz da akyaya benziyordu. Teknecimiz yerel bir isimle adını söyledi ama şu an hatırlamıyorum. Bilen arkadaşlardan yardım isteyelim. Biz de tam olarak ne olduğunu öğrenmiş oluruz. Teşekkürler.