Cok istiyorum Ibrahim ...Dua edin islerim biraz yoluna girsin.Kafamda oylesi seyleri yapmak var ki.Keske, insaallah...
Sevgili Koral kardesim cok tesekkur ediyorum...Gene ilgini alakani esirgememissin...Senden iz gormek guzel... Son zamanlarda mesgulsun galiba... Umarim Besiktas'in son donemlerdeki problemeleri seni etkilemiyordur...Hayirlisi olsun.Besiktasi bilirim.Boyle zamanlarda hep sampiyon olurlar. Gorusmek dilegiyle dostum... Saglicakla kal.
Hüseyin abi, yazını izindeyken gördüm. Sanırım avdan gelmiştim. Saat 01:00 sularıydı. Şöyle bir bakayım sabah tamamını okurum dedim. İşte geri dönüşü olmayan hatayı bu düşüncemle yaptım. Bir başladım okumaya, herkes yattı, ışıklar söndü ama ben telefonumdan bitirene kadar okumaya devam ettim. Bazı yerleri 2-3 kere okudum. Yatışım 02:00'yi buldu. Cepten yazmak istemedim. Böyle bir av hikayesine haksızlık olurdu. Muhteşem bir hikayeleme ve muhteşem bir kamp. Seni, örnek bir baba olarak ta kutluyorum abi. Ne güzel bir babasın. Çocukların da en az, senin önderliğinde, senin gibi olacaklardır. İyi insan, karakterli ve sorumluluk sahibi örnek birer avcı. Ne mutlu çocuklarına, ne mutlu sana. Saygılarımla abi, yazıların ve avların hiç bitmesin. Aklında kurguladığın avlarını da yapmak nasip olsun.
Hüseyin abicim, daha güzel avlarının devamını dilerim, av hikayeni okurken bende yaşadım sanki sizin yaşadıklarınızı, küçük avcılarında gözlerinden okunuyo ilerleyen yaşlarında nasıl bir avcı olacakları. Saygılar...
Sevgili Hüseyin kardeşim, seni sevenlerinin yorumlarına bakıyorumda, sen çok mubarek bir insansın, senin sevenlerin o kadar çok ki. bu herkese nasip olmayan bir değer, onun için sana ulaşmak çok zor, seni çok seviyorum, şahitidi de bu mubarek Ramazan ayıdır. Seni ve yavrularını gözlerinden öperim, Allah sizleri benimle aynı yerde buluştursun diyorum. Sizlere Güzel bir Cennetten...Sivrice'miz den, selamlar, sevgiler hoşça kalın. benim çok değerli sevdiklerim.
Hüseyin abicim can-ı gönülden tebrikler. Bu nasıl bir anlatımdır. Sanki bende ordaymış gibi hissettim kendimi. Yavruların gözlerinden öpüyorum. Selamlar, saygılar.
Sevgili ve cok degerli dostum Volkan, Cok ozur dilerim bu konuda mesajlari atlamisim.Sana nazik yorumun ve ifade ettigin bu cok degerli sahsima ve evlatlarima yonelik iltifat ve guzel dusuncelerin icin cok tesekkur ediyorum. Epey uzun bir zamandir oldukca guzel olacagini, begenilecegini dusundugum bir proje uzerinde calisiyorum.Yarin Allah(cc) busefer kismet ederse tekrar gidip, deneyecegim...Insallah bu isi bu sefer kafamdakilere tam uygun olarak yapabilir ve sonucunu sizlerle paylasabilirim. Destegin, dostlugun, varligin icin ...Cok cok sag ol...Hasretle kucakliyorum... Gonlundeki guzelliklere rast gelsin. Saglicakla kal.
Eyvallah sevgili Mustafa Kardesim.Cok sag ol... Son zamanlarda pek siteye giremiyordum.Bu degerli mesajlari kacirmisim.Kusuruma bakma. Nazik yorumun icin cok tesekkur ediyorum. Daha nice paylasimlarda bulusabilmek umuduyla degerli dostum. Kendine iyi bak, saglicakla kal. Rast gelsin...
Benim cok degerli ve guzel kalpli Orhan Babam, buyuk Ustadim, Kusura bakma sevgili Abim, is guc , baska sitelerde hararetli yazismalar bazen beni otelere atiyor ve boyle guzel yorumlari kaciriyorum. Sizlerin, sevgili dostlarimin sevgisine mazhar olmak benim icin cok buyuk ve onur sevgili Ustadim. Hepinizin yuksek kalbine sadece tesekkur edebilirim.Hepinizde benim tarafimdan cok seviliyorsunuz.Sizler bu gurbet ellerde benim en yakin dostlarimsiniz.Yanlizligimi unuttugum , hayatta en deger verdigim konularda , kaderimi, kederimi, kivancimi paylastigim insanlarsiniz.Sizlerin sayesinde hayatimin bir tadi oluyor iste... Her sey icin cok tesekkur ediyorum... Yavrularla, sahsen ellerinden opuyoruz, sagligina afiyetine duaciyiz. Insallah bir gun bunu filiyatta da yapacagiz degerli Abim... Esinize de cok selam ve sevgilerimi iletiniz. Gorusmek dilegiyle, gonlundeki trofelere rast gelsin ustadim... Saglicakla kal...
Sevgili ve cok degerli Kardesim Mustafa, Senden de gec cevap[ verebildigim icin cok ozur dilerim. Bu uzun paylasimlarima sabir, ilgi laka gosterip boyle nazik yorumlar yazma inceligi gosteremeniz beni cok mutlu ediyor.Cok sag olunuz. Yavrularda sizin ellerinizden oper... Daha nice paylasimlarda bulusabilmek umuduyla... Saglicakla kaliniz... Rast gelsin...