selam arkadaslar, admiral kendimi tanitmami istedi...o zaman kurralara uyalim. Adim Murat 33 yasindayim, Berlinde dogdum ve burda okula gittim ve burda calisiyorum. Meslegim bankacilik...evligim yazdan yaza antalyaya gidiyorum...hic kismet tutmadi balik avlamak icin...umarim burda bir kac antalyaliyla tanisirim veya kusadasindan. Balik avlamaya yeni basladim, yani bir sene oluyor. evet benden bu kadar. görüsmek üzere
selam. bende henuz bugun uye oldum ama sagolsun arkadaslar cok guzel bir karsilama yaptilar.benimde cabucak kanim isindi ve kendimi ev sahibi gibi hissetmeye basladim.aramiza hosgeldin.
Hımmm Murat'ı daha önceden tanıdık zaten ,hiçte sevimli olmayan bir şekilde Site içinde dolaşırken şuna çok dikkat et!!!! Buradaki bayanlar kardeşlerimizdir ablalarımızdır eşlerimizdir yengelerimizdir,yani anlıycan bir aileyizdir.Özel mesajlaşma sistemini kullanırken aile kavramını düşünüpte yazarsan daha iyi olur,gereksiz işlerle vakit geçirme yeri değil anlıycan. Yapmış oldugun hatayı görüyorsan ,ailemizde yer almak istiyorsan ve dikkatli olacaksan Hoşgeldin Murat
Hepiniz Sitemize Hoş Geldiniz Umarim Iyi Vakit Geçirirsiniz Burda Balik Hakkinda Hertürlü Bilğiyi Ve Yardimi Alabilirsiniz.
murat kaedeşim aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim..( canazor ' un söylelediklerine dikkat edeceğini umarım..)
Murat aramıza hoş geldin.Türk Tur Sezai Ağabey beni çok iyi tanır.Geçen yıla kadar yılın 4 ayı Berlindeydim.
Murat, Canazorun tavsiyelerine dikkat edeceğine inanarak aramıza hoşgeldin diyorum... Keyifli paylaşımlar
yaa canazor, herhalde daha önce yazdiklarim yanlis anlasildi. ben bir bayana balik avlayalim mi dedim, benim icin sadece komik olan benim berlinde olmam bayaninda türkiyeden olmasiydi, cidden baska anlamla zaten söylemmistim. benden aciklamasi, artik kim ne düsünür düsünmez beni artik ilgilendirmez...benim amacim burda burdaki avcilarla türkiyededki avcilarin farkini görmek ve yeni seyler ögrenmek.
Seni bir de ben uyarmak istiyorum,belki bizim düşündüklerimiz seni ilgilendirmiyor ama Senin davranışların bizi ilgilendiriyor arkadaşım! DİKKAT diyorum başka da bir şey demiyorum..!
berlingo nickiyle siteye girdikten sonra ,bir bayana neden mesaj attın o zaman balığa gidelimmi diye ? Neden özellikle bir bayan .yurt dışındada arkadaşlarımız var balıkla ilgilenen ,onlara filanda mesaj atabilirdin oysa.Ancak şu varki ortada sitede hiçbir mesajın olmadan kendini tanıtmadan ,sağa sola anında mesaj yazarsan ki özelliklede bir bayana ,elbette farklı düşünülür hakkında. Şayet haklı olmuş olsaydın mevzunda,berlingo nickinin neden banlandığını sorardın ,hakkını arardın. Umarım bir daha tekerrür etmez!!! İyi dostluklar kavgaylada başlayabilir sözünden yola çıkarak tekrar hoşgeldin diyorum Murat
Bizler seni ilgilendirmiyorsak ve halada inadım inat der gibi ukala cevap verebiliyor isen özürden aciz kişiler bana hep ters gelmiştir.Ben size hoşgeldin diyemiyeceğim.
Amaçlarımızın hedeflerimizin ve bağımızın ne olduğunu bildiğimiz bu sitede farklı düşüncelere ve yaklaşımlara yer yoktur. Her düşünceye hitap eden birsürü site var zaten.Amacına göre site seçersin,burda da balıkçılığı öğrenmekle beraber aile olmayı benimsersin. Öyleysen hoşgeldin arkadaşım.Değilse zaten mod arkadaşlar gereğini yapar