Merhaba Ben Batu! Adimla Kayit Yaptirdim Siteye 1 Aydir Da Sitenizi Okuyorum! Sonunda Tatli Suda Avlanmaya Karar Verdim Normalde Deniz De Avlanirdim Izmir çeşme De! Boyalik Koyunda! çupra - Yilan Baliği - Ahtapot - Kefal Avlandiğim Türler!! Zargana 1 Kez Istanbulda Neyse Sonunda Ankara Da Tatli Suda Avlanmaya Karar Verdim 2 Ay Kendimi Türler Ve Yerler üzerinde çaliştirdim, Sonunda Turna Takimi Ve Sazan Takimi Yaptim, Sazan çok Olmadigi Anlaşiliyor Ama Olsun! bİDE Daha Alamadim Turna! Kiyidan Avlaniyorum şu An! Büyük Bir Turna Alirsam Bot Da Alirim Diyorum Arkadaşlarima! Bu Haftasonu Köprüköy Deydik Ama çok Yagiş Aldigindan Köprüköye Bağlanan Bir çay çok çamur Taşimiş, çok Ama çok Bulanikti Su, Sonuç Olarak Alamadik Turna Falan üüüüüüüüüüüüüüüüü. bALIK KAŞIKLARI GÖREMİYORDU BİZ BİLE GÖREMİYORDUK DİYİM! Köylülerle Görüştük Ve Daha Yukari Gittik Kesikköprü Ye! Orda Bot Olmadan Kiyidan Imkansiz Gibi!! KÖPRÜKÖY - KESİKKÖPRÜ ARASINDA KUMOCAKLARI VAR ORASI BULANIK OLMUYOR ONU DİYİM YAĞIŞ ALSADA! BU HAFTA KEŞİF YAPMIŞ OLDUJ DER AVUTURUZ KENDİMİZİ KESİN ALICAZ AMA TURNA LARI HİHİ!!! BİRDE KURTBOĞAZI DENİYCEZ KEŞİF VE TUTMA OLUR BU SEFER İNŞALLAH!!! Botla 8 Kilo Luk Turna Aldilar Ama!! Kiyidan Hatta Imkansiz Diyorum Ben Kesikköprüde Ama Köprüköy Güzel, Yerde Bulduk Avlanacak! 5 Kilo çekilmiş En Son Sular BULANMADAN önce! Turna Bu! Köylümüz Almiş Onuda 2 Kişi Almişlar, Ellerindeki Yaralar Hala Duruyordu !! Tekrar Merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hoşbulduk çok Teşekkür Ederim!! Ilk Avlayabildiğim Anda Turnalari Koşup Buraya Yazicam Hem Av Yerini, Hem Baliklari Hayirlisi!!
Merhaba Dostum. Aramıza ( Ailemize ) Hoş Geldin. Umarım; aradığınız ve araştırdığınız tüm konular ile bilgi sahibi olduğunuz deneyimlerinizi aktarır, dostlar arasında olduğunuzu hissedersiniz. Keyifli Paylaşımlar.
Ya Sevgili Arkadaşlar !!!!!! Bu Sicacik Karşilamanizdan çok Mutlu Oldummmm!! Gerçekten Aile Sicakligi Var Burada Herbirinize Ayri AYri Teşekkürler Ediyorummm!!! Tamamdir Bundan Sonra Ava Gittiğimde Birde Tutayim Tutamasamda Burda Yazicam Pazartesileri Avi!!! Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Aranizda Ahtapot Vurmayi Isteyen Olursa Deneyimlerimi Detaylica Veririm!
Ben Kendime Kiziyorum Ankaraya Geleli çok Uzun Yillar Geçti, Av Hastasiyim, Buna Yaban Domuzu Bile Dahil, (aslinda Sadece Yaban Domuzu, Ateşli Silahla Başka Hiçbir Hayvana Ateş Etmedim) Bu Kadar Balik Avi Hastasiyim, Olta, Deniz, Zipkin Vs. Nasil Oldu Da Turna Avlamak Gelmedi Aklima şimdiye Kadar! Walla Arayi Kapatmam Lazim Artik Haha!!! çok Hevesliyim çokkkkkkkkkkkkkkkk