Merhaba Araniza Yeni Katildim Siteye Bayildim Istanbuldan Adanaya Taşiniyorum 1 Hafta Içerisinde Umarim Yeni Dostlar Edinirim Bana Yardimci Olursanizda çok Sevinirim
tüm doğa dostları, herkese muğla fethiye'den saygılar sevgiler.Adım Alev, elinizden öper 21 yaşında bir kız babasıyım. yaklaşık 20 sene evvel İst'dan gelerek fethiyeye yerleştim.amatör avcıyım.yazın turizm ile uğraştığım için çok vakit bulamıyor olsam da şu aralar rüyalarımda dahi balık tutuyorum.en son c.martesi günü bir arkadaşla beraber sırtıya çıktık sanki deniz kurumuş, 1 tane iri palamut 1 de yavru aldık.kıyıya dönünce biraz şnorkel yaptım, kıyıdan 20 metre uzakta, yaklaşık 1000 parça baracüda, ile bolca yüzdüm 300-400 gr.civarında idiler.birde kiloluk akyalar gördüm 4 lü aile sadeti yapıyorlardı.rüyamda sabaha kadar onları yakalıyacağım diye canım çıktı... unutmadan söyliyeyim sevgili Orhan abinin yazısını okuyunca, anında foruma kayıt oldum.kendisi başta olmak üzere herkese sevgi ve saygılarımı sunarım....rasgele,saygılarımla..:thumb:ayrıca haberlerde izlediğimiz, ve beni çok üzen deniz sevdalısı arkadaşların,elim bir kaza sonucu rahmetleri olmaları..geride kalanlara metanet dilerim.Allah rahmet eylesin.