merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım tanışalım

Konu, 'Tanışalım' kısmında ümit. tarafından paylaşıldı.

1. ümit.

ümit. ümit.

En İyi Avı:
    çupra 700 gr
    merhaba hoşbuldukserdarcım

sanada bol bereketli avlar dilerim:) :) :) ;)

2. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    Hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar.

3. ümit.

ümit. ümit.

En İyi Avı:
    çupra 700 gr
    hoşbulduk zeynel kardeşim sağol

trakyalıyada bu buyakışır bilader:)

4. kofana_hakan

kofana_hakan hakan

Favori Kamış:
    cormoran
    Favori Makine:
    banax
    En İyi Avı:
    kofana,4kg,aynalı sazan 6 kg
    Merhaba Araniza Yeni Katildim Siteye Bayildim Istanbuldan Adanaya Taşiniyorum 1 Hafta Içerisinde Umarim Yeni Dostlar Edinirim Bana Yardimci Olursanizda çok Sevinirim

5. flame

flame alev teker

En İyi Avı:
    torik 5.6 kg.
    tüm doğa dostları, herkese muğla fethiye'den saygılar sevgiler.Adım Alev, elinizden öper 21 yaşında bir kız babasıyım.
    yaklaşık 20 sene evvel İst'dan gelerek fethiyeye yerleştim.amatör avcıyım.yazın turizm ile uğraştığım için çok vakit bulamıyor olsam da şu aralar rüyalarımda dahi balık tutuyorum.en son c.martesi günü bir arkadaşla beraber sırtıya çıktık sanki deniz kurumuş, 1 tane iri palamut 1 de yavru aldık.kıyıya dönünce biraz şnorkel yaptım, kıyıdan 20 metre uzakta, yaklaşık 1000 parça baracüda, ile bolca yüzdüm 300-400 gr.civarında idiler.birde kiloluk akyalar gördüm 4 lü aile sadeti yapıyorlardı.rüyamda sabaha kadar onları yakalıyacağım diye canım çıktı...:)
    unutmadan söyliyeyim sevgili Orhan abinin yazısını okuyunca, anında foruma kayıt oldum.kendisi başta olmak üzere herkese sevgi ve saygılarımı sunarım....rasgele,saygılarımla..:thumb:ayrıca haberlerde izlediğimiz, ve beni çok üzen deniz sevdalısı arkadaşların,elim bir kaza sonucu rahmetleri olmaları..geride kalanlara metanet dilerim.Allah rahmet eylesin.