merhaba arkadaşlar; bu siteyi tesadüf eseri buldum ve böyle bir siteyi bulmaktan mutluluk duydum. sizlerle tanışmak ve balıkçılık tecrübelerinizden yararlanarak bilgi sahibi olmak istiyorum. ben sizlerden tatlısu balıklarından sazan ve levrek hakkında ne tür yemler, takım malzemeleri kullanılır bunlar hakkında geniş bilgiler almak istiyorum. bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum. şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
Velcam DOĞACI eminim tatlısu konusunda dilediğinden fazla bilgiyi burada edinirsin..ben mağalesef tatlı suyu bilmiyorum..umrarım hoş sohbetlere de katılır keyf alırsın Selamlar
Sevgili Doğacı, öncelikle aramıza hoşgeldin Konuyu tanışma bölümüne taşıyacağım, daha iyi olacaktır. Tatlı su ile ilgili sormak istediklerini, tatlısu bölümünde konu açarak ya da daha önce açılmış olan konuları takip ederek sorabilirsin... İmza ayarlarını da yaparak adını ve yaşını imza bölümüne ekleyebilirsen seviniriz... Sevgiler, Tekrar hoşgeldin
slm tam yerine geldin ve hoşgeldin aradıgını sorulara cevabı önceki konulardan bulabilirsin R A S T G E L E
Aramiza hosgeldin levrek ilgi alanima giriyor ama ayni levrek degil oyuzden birsey demek istemiyorum sazandan da herkes kadar az cok anlarim, ama burda tam uzmanlari var dogru adrestesin!!!RASTGELE simdiden.