Forumunuzu bır konu ararken buldum , zengın konular ,açıklayıcı bilgilerle doldurulmus ve nezıh bır toplulugun olusturdugu guzel bır ortam.. Guzel paylasımlar dılerım.
Aramıza hoşgeldiniz. Burası inanılmaz bir dünyadır. Çıplak gözle bakınca sığ gözükür ancak şmorken ve gözlüğü takınca apayrı bir hayatı görürsünüz. Her tarafınızdan balık geçer, Onlara dokunmak istersiniz dokunamazsınız, sonrada bir bakmışsınızki zaman dolmuş, nefes alma vakti gelmiş. İşte öyle soluksuz bir yer burası. Burası balıkavı...
Ercan bey , Arda bey , Can bey , Tesekkur ederım Hoşbuldum.. Tarkan bey , nede guzel tarıf etmıssınız .. az cok bılıyorum bu dunyayı.. saygılar..
Tesekkur ederım Yucel bey. Evet Tarkan bey , hıssettıklerını cok guzel aktarmıs.. Emre bey , Selçuk bey Tesekkur ederım hoşbuldum..
. Aslında çok daha uzundu ama utana sıkıla bu kadar yazabildim. Arkadaşlar ; ilginize çok teşekkür ederim. müsadenizle ben hesabı isteyip yatmaya gidiyorum. Tüm Dostlarıma İyi Akşamlar. Elbetteki Size de iyi akşamlar bu satırı okuyan Sevgili okur...