Forumdki arkadaşlar merhaba ben ayhan beyin proje ortagıyım.Kütahya nın Tavşanlı ilçesinde oturuyorum. 44 yaşındayım. plastik malzemeler üretmeye çalışıyorum. Çok az da olsa oltayla balık tutmaya çalışıyorum. Forumdaki arkadaşlarla tanışıp balıkçı arkadaşların ihtiyaçları olabilecek plastik malzemelerle ülkemizin balık avı malzemeleri sektöründeki ithalatını, ihracata çevirebilmek için tecrübe ve fikirlerine ihtiyacımız olacaktır.Bizi degişik ve yeni tasarlanabilecek malzemelerin üretimi ile yönlerdirebileceklerine inanıyoruz. Forumdaki arkadaşlarla tanışmak istiyorum. Bütün arkadaşlara saglık, mutluluk ve esenlikler dilerim. Rastgele ..... iyi günler.
Hoşgeldiniz Hocam Emet'ki Termal Tesisler bizimdi. Yeşilkaplıcalar ama sattık şimdi Artvinli kişi işletiyor oda satmadıysa Tavşanlı güzel yer ama yollar felaket. Projeler içinde düşünmek lazım. Yerli kamış olabilir ama para yaparmı bilemem.
aramıza hoşgeldin 2002 senesinde görev icabı tavşanlıda 3 ay kalmıştım güzel bir yer özelliklede kaplıcaları