merhabalar arkadaşlar herkez binim gibi balık tutmasını seven arkadaşlar hepinizle tanışmak isterim sizlerle balık tutmak bile isterim işallah bir gün bunlarda olaçak .. ama öncelikle elimde balık avında yakaladım balık resimleri var bunları nasıl yüklerim siteye yardım !
Arkadaşım , farkında mısın bilmiyorum ama Tatlı Su Balıkları başlığına tanışma mesajı yazmışın , hadi acemiliğine verelim. İmza ayarlarını da yapmamışın, bir de üstüne deneme diye bu resmi göndermişin. Hangi başlığa , hangi konuya ne yazdığına dikkat etmelisin !
Arkadaşım sen de bi garipsin. defalarca imza ayarını yap diye mesaj gönderildi sana. hala yapmamışsın
herşey için çook sağolun arkadaşalar kusrumuza bakmayın artık yeni üye oldumuz için biraz acemilik cekiyoruz ee olacak okadar ewet arkadaşlar ben hepizlede tanışmayı çook isterim
Ayhancım hoşgeldin ailemize, katılımın sürekli olması dileğiyle. Doğum tarihini de eklersen imzana hiç eksiğin kalmayacak.
Arkadaş öncelikle hoşgeldin hele..Yanlız sıranı bekliicen öyle her geleni aralarına almıyor bunlar.. Bende yeni sayılırım ve sinsice takipteyim bi punduna getirince aynen dalacam ortamlara.. Birde tüyo veriim Namık die bir var pek bulaşma derim ben ona..