öncelikle şunu belirteyim siteniz çok güzel baya faydalı bilgiler veriyorsunuz sağolun,umarım bende (hernekadar amatör olsamda)sizlere yardımcı olurum selametle kalın....
Merhaba Aramıza hoşgeldiniz... Sizi daha iyi tanıyabilmemiz hitapta kusur edilmemesi açısından imza ayarlarınıza adınızı eklermisiniz....
Sevgili Canazor ailemize hoşgeldiniz.. İlk girişte çevirmeye takıldınız herhalde ..olur böyle şeyler keyfimize bakalım.. İmza kısmına isimde yazarsanız daha iyi olur hitab açısından...
VALLA SİTEYE İLK GİRDİĞİMDE KONULARA BAKMAKTAN DETAYLARI ATLAMIŞIM ,AFFOLA AMA ŞU DİKKATİMİ ÇEKTİ KÜÇÜK BİR FLASH HEDİYE YAPTIM SİTEYE MESLEĞİM GEREGİ DEVAMLI FLASHLARLA FİLAN İÇİÇEYİM (İLK DEFADA BALIKÇILIKLA İLGİLİ YAPMIŞTIM OYSA) FARKEDİYORUMKİ HEDİYEM KABULEDİLMEMİŞ OLACAK SİLİNMİŞ LİNK BU KONU BİRAZ ÜZDÜ BENİ SİLEN ARKADAŞIMIZ SEBEBİNİDE YAZSAYDIDA NİÇİN KABUL GÖRMEDİĞİNİ BİLSEYDİM YİNEDE SAĞLIK OLSUN YARDIMCI OLABİLECEĞİM BİR MEVZUAT OLURSA SEVE SEVE YARDIM EDERİM
Takma kafana dedim ya arkadaşım. .(son mesajın üzerine açıklama gelir sanırım özelden sana) Bu durumu bende anlayamadım açıkcası ama vardır bi sebebi mutlaka..Zamanla sende anlayacaksın burada bir aile gibiyiz..O yüzden rahat ol sıkma canını..
Sevgili Can bey, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Linki silen kişi bendim ancak ben mesaj gönderirken, siz buraya cevap yazdığınız için mesajımı göremediniz. Özel mesajlarınızda silinme sebebini belirttim, bir bakabilirseniz sevinirim. Emeğiniz için çok teşekkürler, hediyenizi kabul etmemiş ya da beğenmemiş değiliz lütfen bir yanlış anlaşılma olmasın. Çok da memnun olduk aslında fakat şu an için özel mesajda belirttiğim sebepler dolayısı ile yayınlayamıyoruz. İleriki bir zamanda yayınlama konusunun tekrar gündeme gelmemesi için hiçbir sebep yok, sizin de izniniz olduğu takdirde elbette. Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Aramıza hoşgeldin Bende foruma katılalı çok olmadı 1 gün ama olsun senden kıdemliyim inan burda hem arkadaşlık hemde balık tutma konusunda çok şey var.Görüşmek üzere tekrar hoşgeldin....
öncelikle bu sıcak karşılamalardan ötürü hepinize teşekküederim aslında şu anda bulundugum yer izmir içinde ,ama teos ta avlanırım devamlı.Yazlık ve tekne orada.inşallah bir gün,misafirim olursunuz
Bende genelde Teos tarafında ya eski limandan yada maden ocağı tarafından avlanırım... Umarım birgün tanışma şansına sahip oluruz....