Adim Taner genc (gercek balikcilar ) Avusturya dogma büyümeyim. Orduluyum bu siteye üye oldugum icin cok mutlu oldum .Umarim fotoraflarimi begendiniz? Ierleyen haftalarda geri kalan resimleri eklicem sizinde resimlerinizi büyük bir heyecanla bakiyorum cünki ben gercekten bir balik hayraniyim.
merhaba arkadaslar Adim Taner genc (gercek balikcilar ) Avusturya dogma büyümeyim. Orduluyum bu siteye üye oldugum icin cok mutlu oldum .Umarim fotoraflarimi begendiniz? Ierleyen haftalarda geri kalan resimleri eklicem sizinde resimlerinizi büyük bir heyecanla bakiyorum cünki ben gercekten bir balik hayraniyim.
Aramıza hoşgeldin Taner. Eyüp kim? Yoksa bir nick ile iki kişi mi yazışacaksınız? Tek nick altına sıkışmayın forumda hepimize yer var
Hosbulduk Eyüp benim en iyi arkasim fotorafta yanimda balik tutmaya her zaman beraber gideriz her seyi beraber yapariz onun icin beraber bir sayfa düzenlemeye karar verdik vaktimiz oldugunda sizinle yazismak icin malesef ikimizinde cok yogunuz isimizden dolayi haftasonlarimizda balikla geciyor mailiniz icin tsk ederim saygilarimla Taner genc
Dün akşam çok mesajlaştık ama bu akşam tanışma faslına geçtik akşam bayağı hararetli geçti resimlerin hepsi güzeldi az daha kalpten gidecektim tam zamanında resimleri kestin geç oldu ama temiz olsun aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim resimlerin devamını bekliyorum. İyi avlar nasibiniz bol ve daim olsun.