teşekkür ederim murat (kral balıkçı) sizinle olmak güzel sen istanbulun neresinden inşallah tanışırız yakınsındır bana ben eyüp ten
dilimizin çözüldüğü doğru sevgili namık..... ama bilirsin atom parçalanmaz sanırım sizinde bi atomunuz var parçalanıyormusunuz biz gücümüzü birlikteliğimizden alıyoruz parçalamak tan ziyede forma alıştık demek daha doğru olur sizlere istanbuldan sevgiler............
arkadaşlaryapmayın bu aralar itiraf edelim baya uzak kaldık murat arkadaşımızın ikiz çocukları oldu kımıldıyamıyor zafer dersen evlendi karşıya taşındı haber yok bide benim minik enişte oldu kendisi ünal zaten bilginiz olsun benim büyük eniştedir anlayacağınız ikisininde tek kayınçoları var oda ben ama inşallah yarın atomun çekirdekleri buluşuyor sarayburnundayız levreğe gitmeden evvel takımları bi deneyeceğiz sonra ekip bayramda küçükkuyu asos gürpınar ve babakalede haberiniz ola geldiğinizde 4 kişilik grup varsa bilinki bizizdir saygılar......
evvet arkadaşar sarayburnunda aradıgımızı bulamadık ama arnavutköy mükemmeldi. ihtiyacımız olanı aldık ve döndük istavrit ganiydi..boş ceken yoktu vaalla bu arada ben bu ekibi bir araya toplayan,balık sevdam yüzünden ekibi uyutmayan ünal herkese sevgileer,saygılar.....