öncelikle hepinize merhabalar bende aranıza yeni katıldım uzunca bir süredir 6 aygibi siteyi takip ediyordun ve uye oldum umarım burada güzel sohbet lerinize bende katılırım...ben 1971 bolu doğumluyum adım cahit cabbar turizmde çalışıyorum 4 yıldızlı bir otelde mutfak şefiyim..istanbulda ikamet ediyorum bende sizler gibi amatör balıkçıyım ve avcıyım (kara avı) ve tabiki oltayla yazın göllerde kışın lüfer çinekoppeşinde koşturanlardanım..hepinize saygılarımla...cahit cabbar.
Aramıza hoş geldiniz... Tamam birde imza ayarlarınızı yaptımız mı hiç bir sorun kalmayacak. Bu arada değişik balık yemeği tarifleri biliyorsanız bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Ahmet bey ve erhan bey hoş bulduk.ahmet bey tabiiki değişik balık yemeği tariflerim var sizinlede paylaşmaktan onur duyarım.ama önce bi tutalımda.. saygılarımla...
Iltimas gecmek yok!!! Ahmetcigim biz bu chefle biraz daha yakindan ilgilenelim Benim de bütün askerligim hep mutfakla ilgilenmekle gecti. 71 kg askere gittim... Eh sey yani 84 kg ile geri geldim Ama benim bildigim balik sismanlatmiyor Rasgele
Değişik balık yemeği tarifi olmaz arkadaşım. Balık ya ızgara olur ya tava. Yanına da sadece kekik konur.(Tuzu saymıyorum) Yahu, balığın, çorbası,pilakisi filan da oluyordu değil mi? Neyse boşver, ben ıslak balık sevmem. ... Unutturdun be Ahmet, hoşgeldin diyecektim yeni dostumuza. Hoşgeldin kardeşim.
Balık Dostları Hoş geldin balık dostları arasına Tam asılmışken, sakın boşluk verme özgürlük misinasına Hayat kısa, av olma derdin kederin oltasına Huzru ararken, git bakalım dolunay vakti bir su kıyısına
slm ergen hocam ben kilo alıyoz demedimki .zaten kilo 97 kiloyu dert etmiyom ama parmaklardan olmayalım.