Merhaba balıkıçı dostlarım! Merhaba, ben Ankara'dan Özgür Alkan. Lise öğrencisiyim.Küçüklüğümden beri balık tutma hevesine sahibim. Yaklaşık 8 senedir babamla haftasonları balık tutmaya gideriz. Ancak son 1-2 senedir zamanımız olmuyordu. Bundan sonra daha sık gitmeye karar verdik. Ben de balık tutma hakkında sizden öğrenebileceğim çok şey olduğunu düşünerek foruma üye oldum. Bundan sonra soracağım soruları cevaplandırırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler....
Aramıza hoşgeldin kardeşim, Ayrıca bu guzel hobi ye olan merakın içinde ayrıca kutlarım. Bol bol Oku,Anla Uygula.
Aramıza hoş geldin arkadaşım sitede vakit geçirmek o kadar zevkliki bilemez sin abilerimiz arkadaşlarımız bize yardım edebilmek için ellerinden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyorlar merak etme, çok faydalı bilgiler öğrenmen dileyi ile keyifli paylaşımlar.
Özgür hoş geldin. Yazışmalarında seviyeli olduğun müddetçe bu sitedeki herkes seni bağrına basacak ve senin iyi bir balıkçı olmana yardım edeceklerdir. Keyifli paylaşımlar dilerim.