Merhaba ben Aydın'dan İsmail. Kamuda teknik personel olarak çalışıyorum. Hafta sonları fırsat buldukça, Aydın'ın şirin ilçeleri Kuşadası ve Didim'de balık avı sporu yapıyorum. Herkese sağlıklı, bereketli avlar dilerim.
İlginize teşekkürler arkadaşlar. Aydın'dan, Didim'den ve Kuşadası'ndan bir isteğiniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bir anı: Yıl 1977 falan Kuşadası-Fransız Tatil Köyü yakınında bir kayanın üstünde güneşin altında balık beklemekten sırtı kararan kardeşime acıyıp, en yakın balıkçıdan bir poşet dolusu balık satın alıp getirdim, yanına koydum. Bir poşete, bir yüzüme baktı ve setçe bir tekmeyle poşeti denize fırlattı. "Sen bu duyguyu parayla satın alabileceğinimi sanıyorsun" dedi. Ben o günden bu yana kah soğukta yağmurda titreyerek, kah kızgın güneşte terleyerek yanıma bir poşet dolusu balıkla gelecek birini bekliyorum. Anladım ki bu bir hastalık değil. Bu bir tutku, bu bir spor. Saygı ve sevgilerimle.
İsmail Abi hoşgeldiniz... Davutlar ve Güzelçamlı dolaylarını iyi bilirim Saygılar, iyi paylaşımlar...
Aramıza hoşgeldin İsmail abi Bir Aydınlı olarak Aydın civarındanda katılanları görünce dahada bi mutlu oluyorum.Keyifli paylaşımlar dilerim.Saygılar..