B berkcesur66 Şehir istanbul İsim berk 15 Şubat 2011 #1 merhaba ben forma yeni üye oldum bana özellikle kuzenim olan samet (carphunter66) tavsiye etti bu forma kayıt olduğumdan çok mutlu oldum.
merhaba ben forma yeni üye oldum bana özellikle kuzenim olan samet (carphunter66) tavsiye etti bu forma kayıt olduğumdan çok mutlu oldum.
carphunter66 Şehir istanbul Favori Kamış alba star ve diğer okuma gibi kalite markalar Favori Makina favori oltam yok ama kamiş takımlarım çok var En iyi avı sazan 5 kg (şimdilik) İsim samet 15 Şubat 2011 #2 aslan kuzen
balli Well-Known Member Yaş 61 Şehir erzurum Favori Kamış D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr. Favori Makina Shimano Hyperloop 4000 RB En iyi avı 11,7 Kg. Aynalı sazan İsim m.nuri akkaya 15 Şubat 2011 #3 Arslan kuzenler sırt-sırta verdi. Bakalım ne tür paylaşımlarla bizleri sevindirecekler. Hoşgeldin Berk.
Arslan kuzenler sırt-sırta verdi. Bakalım ne tür paylaşımlarla bizleri sevindirecekler. Hoşgeldin Berk.