Herkese merhabalar, forum gerçekten çok hoşuma gitti ve faydalı bilgiler edinebileceğime inanadığımdan buraya üye olmaya karar verdim, sık sık yazarım zaten merak etmeyin, Geçen gün burada bir konuyu okurken tesadüfen bir dostumuzun Burak Tekne firmasından bahsettiğini gördüm. Sıfır veya ikinci el bir tekne alma fikrindeyken çok iyi oldu. Telefon açıp Burak Tekneden murat beyle görüştük, Sağolsun çok yardımcıda oldu kendisi. Burak tekne yapımı ekspres modeli ile ilgilendigimi ama fiyatının biraz yuksek oldugunu soyledim, ikinci el aynı teknenin 5 sene onceki versiyonunu ve 5,20 boyundaki bahçesinde duran tekneyi önerdi, tekne üzerinde oynama yaparak içini ve görünüşünü kendim güzelleştirmek istiyorum dedim kendisine de. valla sanırım önümüzdeki hafta tekne üzerinde çalışmalara başlıycaz ve haziranın sonunda en geç herşeyi hazır durumda indiricem, fakat mimarsinandan değilde pelikan otelin ordan indirmeyi düşünüyorum yer parası biraz daha hesaplı, Bahsini ettiğim tekneyi motorsuz olarak alıyorum, 25hp mercury remote, ve güzel bir tente ile kamarayı güzelleştirmek istiyorum, büyükçekmecede olan uyelerimizden de görmek isteyen , görüşmek isteyen olursa görüşelim sevinirim. Ayrıca bu tekne için tavsiye edebileceğiniz aksesuarlar varsa sizleri dinliyorum. herkese tekrar merhabalar, iyi günler.... Sevgiler saygılar önder soydinç büyükçekmece albatros
Merhaba,hoşgeldiniz... Kurallar gereği imza ayarlarınızı yapmanız gerekiyor. İmzanıza isminizi,doğum yılınızı,bulunduğunuz şehir ve kan grubunuzu yazıyorsunuz. İmza ayarlarınızı aşağıdaki linki kullanarak yapabilirsiniz : http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
KANIMCA ÇOK ZÜPER OLDU Yaw ama bide şu tekne aksesuarları ve büyükçekmecedeki arkadaşlardan da bilgi alsam çok güzel olacak.