bu siteyi bir arkadaşım sayesinde ogrendim ve aynı ilgiye sahip kişileri buluşturan harika bir yer oldugunu düsünüyorum. umuyorum aranıza hoş geldim
slm hoşgeldinaramıza.burada hoşvakitgeçirif degerlipaylaşımlarve dostluklar bulacagına inanıyorumçiyikigeldin sana başarılar dilerim.
Hoş Geldin Yıldız... Umarım aradığını bulur ve aradığımız olursun......... O Deniz Kızı Sendin Demek.....
Merhaba, aramıza hoşgeldin Yaşasınnnn, bayanlara +1 arkadaşlar Yaz tahtaya Ahmet abi Hem de İstanbul'daaaaannnnn ehe
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Aynı Amatör balıkçılık ruhuna sahip insanların paylaşımlarının olduğu bir sitede daim olmanız dileği ile .
Deniz kızı dediğine göre bayan olduğu kesin... E şehir de İstanbul, sevinmek istiyorum beni rahat bırakın
Yeliz benim çocukluk arkadaşım taa ortaokuldan bugün bahsettim bu siteden ve hemen üye oldu..kendisi çok iyi avcıdır süper resimleri var öle hafife almayın arkadaşımı sevgiler, Onur
Yeliz canım aramıza hoş geldin Ne iyi ettin Onur bize Yeliz 'i kazandırdığın için teşekkürler Rastgelsin Yaşasın çok oluyoruz çok