Merhaba arkadaşlarım,abilerim Aranıza yeni katılmış biri olarak hepinize saygılar diliyorum.Ben Tekirdağ ın Çorlu ilçesinin Velimeşe beldesinde oturuyorum.İsmim Halit.Yaşım 17Küçüklükten beri balıkçılığa balık tutmaya çok merağım vardır.Hatta bizim orda küçük bir göl var oraya o kadar balık tutmaya gidiyordum ki sabah ewden bi çıkyordum çıkış o çıkış gece yarısına kadar balık tutuyordum.Bi ara ailem bana balığa gitmeyi yasakladı.Ondan sonra bi daha merağım kalmadı.Gidiyordum ama 2 saat falan. şimdi içimde tekrar balık tutma hissi oluştu.Nette gezerken bu siteyi gördüm. Gerçekten de bu site çok güzel. Site yapımcılarına çok teşekkür ediyorum. Beni dinlediğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Saygılar.....
Dinlemek ne demek Halit, sende bizdensin Aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim. Bence sen ailenede bu işi öğret, bak o zaman neler oluyor
Dunyada tek bir bagimlilik vardir , hic zarari olmasin; o da balikcilik. Daha 17 yasinda bu bagimliligi farketmene sevindim. Hosgeldin , paylasimlarini canigonulden bekliyorum.