Ben Fatih Hoca; Savaş ve Teomao adlı üyelerin ekip arkadaşı....Hepinize iyi avlar ve iyi eğlenceler diliyorum. Ben bu vatandaşlar sayesinde üye oldum. Hakkımda atıp tutmasınlar diye kendim yazmaya karar verdim. Şimdi ekip tamam, korksun balıklar...Saygılarımla...İyi avlar...
Fatih Hocam aramıza hoşgeldiniz Ama sizden önce av fotoğraflarınız geldi de tanıştık bile Tebrikler tekrardan Oldukça bereketli bir av olmuş
Sitemiz Adına güzel paylaşımlarda bulunmanız temennisi ile … Aramıza hoş geldiniz. Form kuralları gereği İsim yaş Bölge kan grubunu yazarsanız aramızdaki Tanışma kısmını çabuk çözeceğimizi düşünüyoruz . İlginize teşekkür ederiz.
Hoşgeldin Hoşgeldin Fatih Hocam; Öncelikle diğer arkadaşlara söyleyeyim Fatih'in imza ayarlarını hallederiz onda endişe etmeyin. Fatih Hocam Hafta sonu hava kötü olmazsa gideceğiz balığa. Birde Arkadaşlar bu Fatih hoca Delidir biraz. Yağmur rüzgar sel dinlemez Balık dedinmi akan sular durur. Kubilay'cığıma balık yedirmem lazım der. (Kubilay: Hocamın dünya tatlısı oğlu ve benim Arkadaşım)