sitedeki aktif üyeliğim bugün onaylandı.bu konuda baya bi uğraş verdimtabi burda benim acemiliğim var ) bana bu konuda yardımcı olan mederatör burak kardeşime özellikle teşekkür ederim. profilimde biraz belirttim ama ama bazıları balıkçılık bir hastalıktır diyor.bence hastalık değil bir tutkudur.bu tutkunun da tabiki değişik yolları var kıyıdan avlanmak,zıpkınla dalarak avlanmak,tekneyle sıyırtı yaparak avlanmak tekneden demir atarak sabit yerde avlanmak vs gibi.bunların içinde benim tutkum tekneyle dip balığı. onun aşağıdan kafa atarak gelişinden korkunç haz alıyorum.yeterki hava birazcık olsun tekneyle çıkmaya müsait olsun yeter.
Hoşgeldiniz aşağıdaki Linki tıklayıp imza ayarlarınızı yapabilirsiniz, http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
aramıza hoş geldiniz,keyif dolu paylaşımlar dilerim,yanlız imza ayarlarını yapmanız gerekmekte öncelikle,doğum tarihi-kan grubu-isim
hoşbuldum arkadaşlar çok keyif alacağım bir siteye üye olduğumu düşünüyordum birde böyle böyle güzel temennili mesajları hemen görmem ne kadar haklı olduğumu gösterdiherkese teşekkür ederim.
Evet yine boyoz kokusu Hoşgeldiniz Şenol bey ,bakmayın İstanbul' lu yazdığına ben de İzmir' liyim İzmire sevgiler saygılar Benim yerime de bol bol boyoz yiyin lütfen
hosgeldın.hayırlı ugurlu olsun. bu arada fıdan kampanyamız devam etmekte herkezın katkılarını beklıyoruz.