iyi akşamalar siteye yeni üye oldum ahmet fatih eryılmaz ın kayınbiraderiyim onun sayesinde burdayım , balıkçılığı öğrenmek ve güzel balıklar yakalamak en büyük hayalim bana bu duyguyu aşılamaya çalışan fatih eryılmaza teşekkürler
hakan iyi geceler sonunda dinledim enişteni ,böle ol koçum ne varsa burda var bırak bu msn i ,balığa gidelim müsait olunca
hakan kardeşim hoş geldin ama herkes bu gece yollarda organizasyona yetişmeye çalışıyor buyur sende gel sitemize hoş geldin selamlar
aman tarkan abi gözünü seveyim hatun izin vermiyor balığa gitmeme ,kaleyi içten fethetmek arzumuz ,aşılıyalım ki beraber gidelim demi
. Elbbette, Sen tatile çıksan yerine yeni arkadaşlar bırakman lazım. Kızancık Sazancıklar bizleri beklerler ....
Ailemize hosgeldiniz dostum. Bir iki gun sitemiz biraz durgun olabilir.Yadsimayiniz.Arkadaslarimizin buyuk bir bolumu organizasyonumuzda hafta sonunu gecirecekler. En kisa zamanda keyifli muhabbetlerde bulusalim.Simdilik hoscakalin.
Hoş geldin Hakan kardeş Fatih sen kurnazlık yaptığını sanıyorsun ama istermisin nişanlın yanına denetlemek amacı ile senin kayınçoyu angaje etmiş olsun