merhaba arkadaslar.aranıza yeni katıldım.yani bugün.yaklaşık 10 senedir balık merakım vardır.bu siteyide yeni keşfettim.umarım benide aileye kabul edersiniz.şimdiden hepinize selam.ilk gün bayağı hırpalandım ama haklılardı.ilk günden dersimi aldım.ama bu benim için iyi bi dersti.en azından kuralları öğrendim.umarım her zaman görüşürüz.ayrıca ilk gün itibarı ile bi konu açtım.facia konusu oldum.merak ederseniz ve eleştiri yapmak isterseniz bi göz gezdirmenizi isterim.kendinize iyi bakın tavsiyelerinizi bekliyorum sevgi ve saygılarımla iyi paylaşımlar...
Müjdat aramıza hoşgeldin İyi dostluklar kavgayla başlarmış Seninki de birazcık öyle oldu Ama buranın tadına doyamayacaksın Garantili bir yerdesin Bir kişi daha kazanmak çok güzel
biz zaten düzgün insanlarız.kötü olsaydık boş zamanlarımızı meyhanede , birhane ,kahvede ,geçirirdik öyle değilmi?bizler kötülüklerden uzak durmak için bu tür hobilerle uğraşıyoruz.bunun yanı sıra sizin gibi yeni dostlarla tanışıyoruz.tekrardan hoşbulduk...
Sevgili Müjdat aramıza hoşgeldin. hepimiz hata yapabiliriz. Önemli olan hatalarımızadan ders almak değilmi. Sevgiyle kal.
Müjdat Hoşgeldin, bir geldin pir geldin, gelişin hayırlı olsun, katılımcı ve paylaşımcı ve her zaman anlaşılabilir olman dileğiyle...