ben karadenizli olmama rağmen balık işlerinden anlamam belkide ankarada yaşamam dan kaynaklanıyor ama gördüm ki ankarada yaşayanlarda tatlı su balık avcılığıyla gayet güzel vakit geçirip hayatın keyfini sürüyorlar dostlar bu konuda hiç bi,lgisi olmayan biriyim ama istekliyim kurs tarzı organizasyonlar oluyormu şahsen katılmak isterim
uyyy dolanayim sana daaa. Aramıza hoşgeldin. Forumları takip et değme kurstan iyidir emin ol. Bu arada Ankaradan bir çok arkadaş var onlarda sana yardımcı olacaklardır eminim. Hiç kimse balıkçılığı doğuştan bilmiyor zaten. göre göre,deneye deneye araştırarak öğreneceksin bu işi
yemeyi sevdiğin en iyi balık hamsi dir,aramıza hoşgeldin. kafana takılan konuları elimizden geldiğince cevaplarız,,saygılar
tamam. beklediğimiz burada. hoşgeldin. site yönetimindeki arkadaşlardan rica edelim. hamsi başlığında bir forum oluştursunlar. inanıyorumki karadenizli arkadaşların hamsi konusunda anlattıkları komple forum konularından fazla tutacaktır.
ağbiciğum,ula hamsi palikmidurr???uyyy aşk olsunn saaaa.. benim bildiğim,garadenız liler hamsiye balık demezler...oo ayrı bişiidir onlar için,kutsal bir hediye gibi....sevgiler...
orda kimse varmıııı???? kardeşşş anlaşılan memleketinin özelliklerini tam manasıyla taşıyosun...kızma ama,onca mesajı cevapsız ve teşekkürsüz bırakınca,hala bakmadığın aklıma geldi...mutlu kal...